Monica Pop îl ia la rost pe Alexandru Rafila: Cu ce drept dă DSU ordine spitalelor privind internările? Să terminăm cu abuzurile

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Medicul Monica Pop îi cere ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, să intervină urgent și să schimbe deciziile privind modul în care spitalele gestionează pacienții care nu sunt bolnavi de coronavirus. Pop acuză că șeful DSU Raed Arafat nu are niciun drept să dea oridine spitalelor.

„SPITALELE DEPIND DE MINISTERUL SĂNĂTĂTII, NU DE DSU!

NU STIM DE VREO ALTĂ SUBORDONARE MEDICALĂ! NICI A MINISTERULUI SANATATII FATA DE MINISTERUL de INTERNE SAU DE DSU!

TREBUIE SA FIE PUBLICE ATRIBUTIILE D.S.U. ( Departamentul pentru Situatii de Urgență) IN STRATEGIA UNEI PANDEMII! CARE SINT , INAFARA DE ASIGURAREA TRANSPORTULUI MEDICAL SI DE INTERVENTIA RAPIDĂ LA ACCIDENTE, INCENDII, ETC?! DE CE NU SINT PUBLICE?! ROMÂNII AU DREPTUL SA STIE!

▪︎IN CE CALITATE TRIMITE D.S.U ORDINE (RESTRICTIVE) LA SPITALE? DAR, NU RASPUNDE PT NIMIC, DIMPOTRIVĂ, ARUNCA TOATĂ RESPONSABILITATEA PE SPITALE SI PE MEDICI!▪︎

NU AR TREBUI CA ORDINELE SA FIE TRANSMISE NUMAI DE MINISTERUL SANATATII , CARE ARE ATRIBUTIA DE A FACE TOATA STRATEGIA SPITALELOR?! SI RASPUNDE PENTRU TOATA ACTIVITATEA LOR??!!

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top