MORT din motive de mască, TÂNĂRUL Mihai Ionuț Ghiorghe, TORTURAT BESTIAL DE POLIȚIȘTII de la Secția 16, a fost înmormântat. Cauza decesului: NEPRECIZATĂ

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Mărturiile lui Mihai Ionuț Ghiorghe și Teodor Nicolae Gheorghe de dinainte de a muri subit amândoi: 

Știrea despre declanșarea urmăririi penale a agresorilor la 6 luni după reclamație: 

„Moartea fratelui meu, Mihai Ionuț Ghiorghe, Aladin Mic, are „cauza neprecizată”. Trăim un coșmar. Știu, nu o să comentați mulți pentru că vă este FRICĂ. Dar vreau sa ma ajutați să găsesc un medic legist ca să se refacă Certificatul Medico-Legal. Vreau contraexpertiza chiar daca se va face deshumarea fratelui meu. Tatăl meu a cerut înregistrările camerelor de luat vederi ale blocului și i s-a interzis sa le ia. Am chemat Poliția criminalistă sa ia amprente și nu a venit.”, a transmis public fratele celei de-a doua victime decedate pe 26 martie, după tortura sadică a 9 polițiști, între care două femei în uniformă, de la Secția 16 din Capitală.

Într-adevăr, documentul de constatare a morții sale, pe care îl publicăm mai sus, nu are nimic specificat la cauzele morții. Moarte suspectă. I s-a făcut brusc rău și a murit. A fost asasinat înainte de a începe procesul torționarilor săi? Familia are multe dubii. Mai ales că este deja al doilea mort decedat după ce a fost chinuit de bestiile de la Secția 16. Loviturile la ficat pot da o astfel de moarte „subită” peste un timp. Prietenul său rapit și maltratat de către cele 9 bestii în uniformă, Teodor Nicolae Gheorghe, a murit de asemenea înainte de a începe procesul monștrilor.

De la ce a pornit totul? În noaptea de 31 august spre 1 septembrie 2020, cei doi au sărit în apărarea unui cuplu de bătrâni fără mască, brutalizat și batjocorit în plină stradă de găștile de polițiști, pe acest motiv. Cei doi tineri purtau măști. Polițiști, NU. Când li s-a reproșat că de ce agresează un bătrân pentru că nu are mască dacă ei înșiși nu poartă, a început măcelul.

Mihai Ionuț a fost înmormântat miercuri, 31 martie. Era un tânăr credincios care își iubea țara și neamul, după cum stau dovadă postările de pe contul său de Facebook. Are doi copii minori, pe care trebuie să-i ajute, acum, de Dincolo. În iunie ar fi împlinit 40 de ani.

Putem spune, cu siguranță, că Mihai Ionuț și Teodor Nicolae se numără printre victimele nevinovate ale monstruosului sistem guvernat de „Cioclii Apocaliptici” în frunte cu Raed Arafat.

Cum a fost posibil? A fost posibil pentru că o dată cu introducere măsurilor de restricții demente ale „Stării de Urgență” polițiștii au fost îndoctrinați în sesiune speciale, asemănătoare celor din perioada NKVD, că pot face orice. Acesta a și fost răspunsul pe care l-au primit victimele când au fost întrebat brutele în uniformă de ce îi torturează „PENTRU CĂ PUTEM! Uite ce poate POLIȚIA ROMÂNĂ!”

Că MILIȚIA poate orice ne-a lămurit însuși Ministrul de Interne, care, în loc să-și arate compasiunea față de victimă și familia sa, a încercat în mod ticălos să-și apere bestiile, mințind în fața națiunii – oricum printr-un act incalificabil din punct de vedere etic, dacă ar fi fost adevărat – prin dezinformarea publică legată de o inventată boală incurabilă a tânărului ucis.

O să vedeți, nu vreau să intru în detalii, dar, spre exemplu, ultimul, din păcate, cel de-al doilea cetățean, suferea de o boală incurabilă. Nu vreau să intru în alte detalii. Familia a comunicat aceste detalii și nu dorește să facă alte comentarii și respectăm această dorință.”, a mai mințit Bode la postul de casa al Miliției, Digi 24.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top