Morți după vaccin: Sebastian Corodi, 24, infarct; Cristina Herbei, 42, cancer fulminant după vaccin; Magdalena Moldoveanu, 27, cheaguri de sânge

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Tot mai mulți militari sau angajați ai unor structuri de forță decedează subit, din cauze neverosimile pentru vârsta și starea lor de sănătate sau loviți de cancere galopante despre care nu avuseseră nici cel mai mic indiciu până acum.

Cristina Herbei, angajată în cadrul compartimentului financiar al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, a murit la numai 42 de ani duminică, 17 aprilie 2022, în chiar ziua de Florii. Potrivit surorii sale, ea făcuse „vaccinul” Covid sub presiunea iminentei adoptări, toamna trecută, a legii privind certificatele Covid la locul de muncă. S-a conformat din cauza presiunii psihologice și a fricii pentru ziua de mâine, deși personal era contra obligativității măștilor și a vaccinurilor. Nu a fost obligată direct să se vaccineze, dar a cedat presiunii mediatice și politice, precum și fricii de a nu mai putea merge la muncă, în contextul în care părea iminentă trecerea prin Parlament a legii certificatului Covid și o parte dintre români au crezut că aceea era ultima „strigare” pentru ei, în weekend-urile din noiembrie-decembrie 2021 când s-au format cozi neobișnuite la centrele de vaccinare. La circa o lună și jumătate după inoculare, Cristinei i s-a declanșat un cancer la organele la care se știa cu o sensibilitate mai mare, ținută sub control până atunci prin alimentație și stil de viață sănătos. Evoluția bolii a fost fulminantă. Deși femeia a fost un suflet blând, ea s-a luptat până la capăt ca o leoaică pentru viața ei și pentru a rămâne alături de fiul său de 14 ani, care se pregătește pentru a intra în toamnă la liceu. 

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top