Morți pe bandă rulantă după campania de vaccinare experimentală. Încă 3 decese subite și inexplicabile în România, la vârste tinere

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Un tânăr din Dorohoi, în vârstă de doar 39 de ani, a fost găsit fără suflare în propriul apartament, conform Monitorului de Botoșani.

Potrivit sursei citate, descoperirea a fost făcută la primele ore ale dimineții de luni, membrii familiei acestuia găsindu-l pe bărbat în pat. Oamenii au apelat imediat serviciul 112, în speranța că medicii îl vor putea ajuta pe tânăr, însă din păcate, nu s-a putut constata decât decesul, care survenise pe parcursul nopții.

Polițiștii au decis că nu există suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte de natură penală și, prin urmare, certificatul de deces va fi eliberat de medicul de familie.

Monitorul de Botoșani precizează că moartea neașteptată a tânărului de 39 de ani este al doilea deces la un bărbat sub 40 de ani în decurs de câteva zile în județ, după ce un tânăr de 35 de ani a fost găsit decedat în casă de către propriul tată.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top