Motivele pentru care Marea Resetare a lui Klaus Schwab este sortită eșecului

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


„Odată cu instaurarea totalitarismului COVID, Marea Resetare – proiectul lui Klaus Schwab și al Forumului său Economic Mondial (FEM) – a devenit una dintre cele mai serioase amenințări potențiale la adresa speciei umane și a oricărei speranțe de a trăi într-o societate asemănătoare celei pre-COVID. Mulți sunt îngrijorați de faptul că această amenințare se va concretiza și că vom trăi într-un stat totalitar de tip science-fiction. Cu toate acestea, eu cred că va eșua și aș spune chiar că sunt sigur că va eșua”, scrie jurnalistul canadian Kennedy Hall într-un editorial publicat pe site-ul LifeSiteNews, pe care îl redăm, în traducere, mai jos.

Conspirație la vedere

Unii au fost de părere că acțiunea de transformare a felului în care arată societatea umană nu este nimic altceva decât o „teorie a conspirației” inventată de oameni nebuni care poartă pălării de tablă și vorbesc despre extratereștri și reptilieni. Însă, această acțiune este o realitate și nu o conspirație.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top