Mutațiile SF suferite de coronavirus: Coincidențele bănoase pe care știința nu le poate explica

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Ca suntem antivacciniști sau, din contră, credem în măsurile luate de autorități și am ales să ne vaccinăm, un lucru e cert! Cu toții am observat că mult temutul virus a suferit o serie de mutații care, cel puțin pentru noi, cei fără studii de medicină, par suspecte.

Astăzi se împlinesc fix doi ani de la primul caz de coronavirus detectat oficial în China.  Vă aduceți probabil aminte de micuțul COVID -19, care, acum doi ani de zile nu avea nicio tulpină. Mai mult, conform specialiștilor, COVID se transmitea de pe suprafețe. Practic, oameni deveniseră atât de paranoici încât preșurile de la ușă erau îmbibate în clor, iar suprafețele din  casă dezinfectate isteric! A fost, cred,  prima dată în istoria României, cu siguranță în viața mea, când am văzut rafturi de săpun goale în magazine și când spirtul a devenit un soi de aur lichid.

Ulterior, virusul a început să se transmită în aer liber, dar doar după ora 22 și doar în unele spații. Pe rând, COVIDUL a evitat bisericile, jocurile de noroc sau mall-urile. Industria de protecția a evoluat însă, iar pentru unii e o mină de aur. Tot acum doi ani, măștile trebuiau purtate doar de bolnavi. O spunea chiar ministrul Sănătății, Nelu Tătaru! Pe atunci, măștile erau un lux costau 100 de lei 50 de bucăți . Astăzi, le purtăm cu toții, afară sau în interior, deși cifrele arată clar că nu au blocat infectările. Acum însă, măștile au ajuns să se vândă la prețuri derizorii, iar uneori sunt date cadou, cel puțin în farmacii.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top