Nanotehnologia în vaccinuri: un studiu independent alertează opinia publică

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Pablo Campra, doctor în chimie și biologie la Universitatea din Almería, a realizat un studiu independent privind compoziția vaccinurilor – fără nicio legătură cu universitatea sa. Expertiza sa în două discipline și echipamentele de care dispune i-au permis să identifice un set de elemente din seruri care corespund unei rețele de nanosenzori wireless.

Scopul acestui articol este de a explica ce se descoperă în domeniul vaccinurilor. Prin „noi” ne referim la Dr. Pablo Campra, atașat universitar, deși și alți cercetători în domeniul chimic și/sau biologic au confirmat ceea ce Campra a anunțat într-un document publicat la sfarsitul lui noiembrie 2021: prezența de nano-senzori, nano-routere sau nano antene. Metoda utilizată de Campra se bazează pe observarea diferitelor mostre de vaccinuri cu ARNm (Pfizer-BioNtech, Janssen) față de Covid. Serurile sunt selectate la întâmplare, iar observarea microscopică în câmp luminos sau întunecat se face cu măriri între 100x și 600x.

Citește mai mult pe site-ul ZiuaNews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top