Națiunile există acum doar de formă. Guvernul Mondial este cel care ne decide viitorul…

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Societățile în care trăim supraviețuiesc prin mituri și mai ales pe baza unor minciuni ideologice. Miturile și minciunile ideologice sunt produse de o epocă, sunt relative la acea epocă și necesare funcționării sale.

Mituri și romane justifică și maschează o ordine socială și relațiile interne de producție. De-a lungul timpului aceste mituri se destramă și se dezvăluie pentru a arăta ceea ce sunt de fapt: construcții interesate de sine, utile, dar relative.

Nimic însă nu poate fi construit, pe termen lung, pe minciuni. Mai devreme sau mai târziu acestea sunt demascate. Mai rău, acestea încetează să mai fie utile în înțelegerea lumii. Și eșuează.

Gândirea politică actuală eșuează și ea și eșuează jalnic. Studiul societăților noastre nu se poate baza pe ipoteze ideologice care, de-a lungul timpului, se prăbușesc în istorie. Printre aceste minciuni, cel al contractului social este aproape primul de acest fel. La fel ca mitul republican care a rezultat din el. Desigur, nu a existat niciodată un Contract Social, pur și simplu conceptul său a fost util în stabilirea dominației politice a burgheziei pe baza economismului și a activităților omniprezente ale pieței. Oamenii trebuiau să creadă!

Marea Resetare este depășirea Republicii așa cum am cunoscut-o până astăzi și negarea acesteia.

Foarte puțini sunt conștienți de asta. Partidele politice nu au înțeles încă acest lucru pentru că, sclerozate fiind, sunt întotdeauna rămase în urmă în istorie, nu au asimilat încă globalizarea și financiarizarea capitalismului! Oamenii, din lipsa unui ghid, rămân și mai mult în urmă și îi putem păcăli mai mult, mai ușor și mai îndelung.

Prin aceeași mișcare, Republica, exemplară așa cum s-a prezentat până acum, încasează o lovitură infernală; conceptul ei devine gol, mistificator și util pentru cei întârziați pentru a îmbrăca în spatele formei învechite, uzate. o nouă haină ticăloasă, un nou sistem care este … negația Republicii de până acum. Dar care reprezintă de fapt o revenire la proiectul inițial.

Multă lume a uitat, iar majoritatea nu a știut niciodată că proiectul inițial al Revoluției Franceze de la 1789 nu a fost Republica Franceză. Proiectul bine stabilit și enunțat de la început a fost Republica Universală. Republica franceză nu a fost decât primul pas, celelalte republici următorii pași în procesul de construcția finală.

Promovarea guvernanței mondiale, operată de Macron, Merkel și alții, de instituțiile internaționale dominate de birocrația celor cunoscuți, ar trebui să vă facă să înțelegeți că am dreptate în severitatea mea. Nu mai suntem în nicio republică, cu atât mai puțin într-o democrație.

Înțelegeți de asemenea că națiunile există acum doar de formă. Guvernul mondial este deja stabilit și toate deciziile sunt luate în locurile înalte, în cercurile întunecate ale instituțiilor globaliste.

Guvernul mondial și totalitar vă pregătește o lume infernală în cadrul acestei noi normalități pe care încet-încet o impune și împotriva căreia va fi imposibil de luptat cu demonstrații prietenoase și festive, cu flash moburi și cu muzică rap.

Sursa: daniel-roxin.ro

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top