Pașapoarte de vaccinare: Cum e posibil să renunțați la libertate atât de ușor la cererea unor autorități atât de corupte?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Nebunia pașapoartelor de libertate, segregarea pe criterii sanitare, implicită sau afirmată pe șleau, acceptarea de către o minoritate semnificativă (peste 30%…) a mizeriilor totalitare antrenate de restricțiile perene de drepturi și libertăți, pot pune oricărui om decent și rezonabil întrebarea: 
Fraților, cum e posibil să renunțați la libertate atât de ușor, pentru motive atât de minore, la cererea unor autorități atât de prostești și corupte, în favoarea unor asemenea pirați digitali sau escroci sentimental-chimici? 
Dincolo de acestă uluire a omului cu bun simț, care încă mai gândește singur, cu propriul cap și propria inimă, realitatea faptica e mult mai gravă. 
Libertatea nu mai e un dat funciar, o caracteristică lipită de om, un atribut al condiției umane. 
Libertatea a devenit o concesiune acordată de autorități sau de stăpânii lor, corporațiile IT și Pharma, pe ochi fricoși ascunși sub inutila mască și pe supușenie voioasă. Perușii care așteaptă eroic în spatele gratiilor înțepătura izbăvitoare au ajuns să impună stilul lor de viață în captivitate tuturor celor care încă se mai comportă natural, adică liber, potrivit Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top