Nelegiuirile strigătoare la cer ale companiei Pfizer, din trecut și prezent. O analiză de dr. Joseph Mercola

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Într-o analiză vastă și bine documentată, publicată recent pe site-ul său, dr. Joseph Mercola ne prezintă adevărata față a companiei Pfizer, „salvatoarea” omenirii din pandemia de Covid-19: sub masca bunelor intenții, Pfizer ascunde fărădelegi cumplite, pe care cei ademeniți să calce pragul „noii normalități”, prin acceptarea vaccinării anti-Covid, este important să le cunoască. Redăm mai jos traducerea expunerii sale, care încă poate fi consultată în original pe site-ul Patriot HQ. 

Într-un interviu din 9 noiembrie 2021 cu directorul executiv al Consiliului Atlantic, Frederick Kempe, președintele și directorul executiv al Pfizer, Albert Bourla, a afirmat că „o mică parte dintre profesioniști” răspândesc în mod intenționat „dezinformări … cu scopul de a-i induce în eroare pe cei care manifestă îngrijorări.”

Astfel de profesioniști din domeniul medical, a spus Bourla, nu sunt doar niște oameni răi, ci și „niște penali/criminali, pentru că ceea ce au făcut ei a fost, literalmente, cu prețul a milioane de vieți”. Asta o spune Bourla, directorul executiv al unei companii al cărei nume este sinonim cu infracționalitatea corporativă.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top