NESUPUNERE! Lumea se ridică împotriva vaccinării obligatorii!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Soldații americani sunt ultimii care se ridică împotriva vaccinării obligatorii. Ordinul dat de Joe Biden în august nu i-a impresionat câtuși de puțin pe militari, astfel că pe masa secretarului Apărării, Lloyd Austin, s-a format un teanc de rapoarte despre nesupunere în rândul US Army. De fapt, este nesupunere în aproape toată lumea, de la medici din Franța până la cetățenii nemți. Cu toții acuză condiționarea dreptului la muncă și, implicit, respectarea libertăților statuate în constituții de vaccinarea împotriva Covid-19.

Începând cu 23 august, s-a impus vaccinare obligatorie pentru tot personalul US Army, inclusiv piloții Forțelor Aeriene. Generalul Lloyd Austin, șeful Pentagonului, transmitea cu două luni în urmă: „Pentru a apăra națiunea americană, avem nevoie de o forță armată sănătoasă gata să intervină în orice moment”. Însă cuvintele înălțătoare găsite de secretarul Apărării nu prea au avut efectul așteptat, astfel că în prezent SUA înregistrează o rată mică a vaccinării în rândul personalului militar.

Presa din State deja insistă că acest ordin a devenit o sursă de controverse și dezorganizare în rândul US Army. Și asta tocmai acum, când China își intensifică presiunile asupra Taiwanului, iar omenirea se așteaptă în orice moment la o confruntare armată.

Citește mai mult pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top