Nicușor Constantinescu, dezvăluiri din pușcărie: Comisarii europeni dictau câștigătorii licitațiilor

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


După nenumărate cereri respinse, s-a aprobat în cele din urmă ca Nicușor Constantinescu, fostul șef al CJ Constanța, să poată vorbi cu presa, din spatele gratiilor. El s-a confesat jurnalistei Anca Alexandrescu. Prima parte a interviului a fost prezentat la Realitatea PLUS.

Redăm pasaje din acesta conform transcrierii Evenimentului Zilei:

„Statul paralel a demarat pe vremea lui Băsescu”

Anca Alexandrescu: Ați dorit foarte mult să facem acest interviu și bănuiesc că aveți ceva important de transmis oamenilor de dincolo. Dvs. ați acuzat în mai multe rânduri amestecul SRI, Coldea, faptul că Victor Ponta a asistat la condamnări pe bandă ale oamenilor din PSD, pe baza unei liste făcute de nasul sau, George Maior. Să pornim discuția de aici. Au fost reclamate abuzuri politice, a apărut și numele lui Băsescu. Dosarele dvs. au legătură cu Radu Mazăre și Strutinki, amândoi condamnați. De ce v-ați dorit să facem acest interviu?

Nicușor Constantinescu: Vreau să confirm adevărul celor spuse de dvs. și de invitații pe care i-ați avut, confirm existența și funcționarea în continuare a acestui stat paralel, care a început și a demarat de pe vremea lui Băsescu, în anul 2005, cu decizia CSAT în care au fost stabilite în mod ilegal și peste Constituția României au fost stabilite modurile de determinare ale securității naționale și în care au fost inclusiv actele de corupție.

Anca Alexandrescu: Va referiți la acea decizie a CSAT prin care s au încheiat acele protocoale?
Constantinescu: Și în baza acestei decizii, s-au făcut aceste protocoale care din păcate au generat o serie de abuzuri, televizate, la tv de casă, cu cătușe, s-a declanșat o teroare națională fiind executați și arestați, inclusiv eu că președinte de CJ, inclusiv Radu Mazăre că primar în funcție, și alți lideri care așa cum ați confirmat și afirmat și alți invitați , am făcut și facem parte dintr-o lista nominală.

Citește mai mult pe site-ul Flux24

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top