Noi decese subite în România: Profesorul Doru Mateescu, de 58 de ani și Radu Bădică, legendă a pescuitului sportiv din România, mort la doar 46 de ani

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Radu Bădică, unul dintre cei mai vechi pescari sportivi profesioniști de crap din România, a murit subit miercuri, 7 iulie, la doar 46 de ani. Potrivit apropiaților, acesta s-a simțit rău de dimineață și s-a stins din viață în cursul serii, anunță Florin Pușcaș de la Știri pe Surse.

„Astăzi, fratele sufletului meu, Radu s-a dus mai repede la Dumnezeu. A fost cel mai generos și bun om pe care l-am întâlnit, o simfonie a bucuriei și a poftei de viața frumoasa! Un Om splendid care avea darul și harul de a risipi orice ingrijorare sau tristete! Te iubim, Grasule! Și ii invidiem pe ingeri căci ei sunt acum cu tine! Dumnezeu sa te mângâie si sa vegheze asupra familiei tale!”, scrie Oreste Teodorescu pe Facebook.

Citiți mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top