Noi detalii despre decesul celui de-al doilea bărbat care a fost torturat de polițiștii de la Secţia 16

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Unul dintre bărbaţii care a reclamat că a fost bătut și torturat de poliţiştii de la secţia 16 de Poliţie Bucureşti a fost găsit mort. Decesul lui vine la nici trei săptămâni după moartea celuilalt bărbat.

Noi detalii despre decesul bărbatului

Bărbatul decedat se numește Mihai Ionuț Ghiorghe. Decesul s-a produs în apartamentul unui prieten, situat pe strada Iacob Andrei, o stradă rău famată din sectorul 5, cartier Ferentari, unde este un ghetou plin de narcomani.

Mihai Ionuț Ghiorghe ar fi fost un consumator înrăit de droguri

De altfel, acesta este cunoscut ca un consumator înrăit de droguri și ar fi suferut și de unele tulburări psihice. În cazul morții acestuia a fost întocmit un dosar de moarte suspectă, instrumentat de Serviciul Omoruri. Cadavrul nu prezenta urme de violență și nici necropsia nu a relevat semne ale unei morți violente. Ca urmare, până ce analizele toxicologice vor fi gata (durează 6 luni), cauza morții va fi neprecizată. Nu s-a făcut o legătură de cauzalitate între bătaia pe care a încasat-o de la polițiști și decesul survenit acum două zile. Cel mai probabil, moartea a fost provocată de o supradoză.

În urmă cu aproximativ 10 zile, un alt bărbat, victimă a polițiștilor de la Secția 16, a decedat. Este vorba de Teodor Nicolae Gheorghe.

Citește mai mult pe site-ul Gândul.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top