Noi dezvăluiri arată că vaccinurile experimentale Covid-19, produse de Pfizer/BioNTech şi Moderna, au „eficacitate mult sub 50%” (Studiu)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Pfizer şi Moderna sunt cele două vaccinuri aprobate împotriva coronavirusului. Un nou studiu dă peste cap tot ceea ce se ştia până acum despre eficacitatea lor.

Pfizer şi Moderna: Eficacitatea vaccinurilor este între 19 şi 29 %. Mai jos vă prezentăm studiul care face ca totul să sară în aer.

Este cu adevărat o bombă mediatică cu privire la vaccinurile Pfizer şi Moderna.

Dezvăluirile le face profesorul Peter Doshi care a analizat datele cererii de aprobare din partea celor două firme farmaceutice.

Pfizer şi Moderna. Profesorul a descoperit că eficacitatea lor este mult sub datele publicate

Odată cu apariţia vacinului Pfizer şi Moderna, se aprofundează din ce în ce mai mult ştirile asupra eficacităţii şi asupra efectelor colaterale.

Bomba a fost lansată de British Medical Journal sub semnătura lui Peter Doshi profesor asociat la Universitatea din Maryland.

Profesorul se ocupă de cercetări privind serviciile sanitare farmaceutice. Încă din 26 noiembrie într-un articol semnat tot de el, şi-a pus unele întrebări aspra eficacităţii vaccinului.

Cu datele celor două vacinuri în mână, Doshi a putut constata diferenţe care modificau substanţial ceea ce până acum era spus de toată comunitatea ştiinţifică.

Atât British Medical Journal cât şi Lancet, au criticat puternic vaccinurile

„Lipseşte o trasparenţă asupra datelor. Nu s-a studiat suficient bătrânii, persoane imunodepresive şi copii, pentru a înţelege efectele pe o perioadă medie-lungă.

„Am ridicat întrebări despre rezultatele experimentărilor privind vaccinurile pentru Covid-19 ale Pfizer şi Moderna. Fiindcă tot ceea ce se ştia erau protocoale de studiu şi câteva comunicate de presă”, declarase profesorul.

După 5 săptămâni de la primul articol, tot Doshi a avut posibilitatea de a viziona mai mult de 400 de pagini de date prezente la Food and Drug Administration (FDA).

Torul se întâmpla înainte de autorizarea de urgenţă şi după ce a făcut analiza, a scris câteva consideraţii importante în secţiunea Opinii, tot a British Medical Journal.

„Ar fi într-un fel compromisă eficacitatea vaccinurilor fiindcă acestea sunt făcute pe pacienţi <suspecţi de Covid> şi asupra Covid-asimptomaticilor neconfirmaţi”. Acest lucru l-a dus să evalueze o eficacitate mult mai mică decât cea proclamată.

Pfizer şi Moderna au „Eficacitate mult sub 50% necesară pentru autorizarea fixată de autoritatatea de reglementare”

Aceasta, deci, potrivit celor scrise în foarte autorizata revistă, n-ar fi de 95%, ci mult, mult mai mică, între 19% şi 29%.

Procentele respective au fost obţinute cu următorul calcul: 19%=1-(8+1594) / (162+1816); 29%=1-(8+1594-409) / (162 + 1816-287).

„Am ignorat numitorii fiindcă sunt similitudini între grupuri”, scrie profesorul pentru a clarifica cum au fost calculate procentele.

Dacă ar fi fost prezentate şi analizate aceste date, deci, n-ar mai fi existat autorizarea din partea autorităţilor competente.

Dar, mai e ceva: „Chiar şi după ce au fost excluse cazurile care au fost verificate la 7 zile de la vaccinare (409 Pfizer şi 287 pe placebo), care ar fi trebuit să includă cea mai mare parte a simptomelor datorate eficacităţii pe termen scurt. Aceasta rămâne joasă şi ajunge la 29%.

Unicele date de încredere, spune Dashi, potrivit Il Giornale, pentru a înţelege capacitatea reală a acestor vaccinuri, sunt cazurile de spitalizare, a pacienţilor aflaţi la terapie intensivă şi a deceselor, conform EVZ.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top