Peste 500 de decese post-vaccinare în Europa și peste 900 în SUA. În România subiectul este ignorat, deși există cifre și grafice oficiale

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Statul paralel continuă să raporteze noi și noi succese pe frontul campaniei vaccinării poporului fără a raporta însă și decese. Până acum, nici un caz major de efect advers sau chiar fatal nu este recunoscut oficial, deși aceste s-au înregistrat cu duiumul în țări cu o populație mult mai mică. Norvegia, de exemplu, cu doar puțin peste 5 milioane de locuitori, a fost lovită de decesul subit a 33 de bătrâni după vaccinul anti-Covid. Ulterior – ca să cităm chiar dintr-unul din site-urile sistemului, respectiv HotNews, pentru a nu fi acuzați de același tip de site-uri de „fake news” – „Norvegia și-a schimbat protocolul de utilizare a vaccinului Pfizer-BioNTech împotriva Covid-19 pentru a lua în calcul excluderea de la vaccinare a bolnavilor în fază terminală, după informațiile privind decese survenite în rândul unor pacienți foarte vârstnici sau fragili după ce aceștia au fost vaccinați. Anunțul a fost făcut de compania farmaceutică germană BioNTech, informează Reuters.”.

Până și Marea Britanie a fost nevoită să admită că a înregistrat 143 de decese imediat după vaccin care apoi s-au ridicat la peste 240 dar, evident, nu pot fi puse pe seama vaccinului. Nu sunt date suficiente. Cum ar putea fi? Vaccinul este… experimental. De aceea și „riscăm să avem efecte absolut imprevizibile”, după cum spune laureatul Premiului Nobel, profesorul Luc Motagnier.

La noi, însă, sistemul securistic care guvernează politica și presa din România nu a permis aflarea unor astfel de informații, în detrimentul unor cetățeni români care poate acum mor sau au murit deja, după vaccin, fără să fi fost avertizați că pot avea unele vulnerabilități, în cazuri diverse, cum ar fi afecțiuni ale inimii sau sistemului circulator, evidențiate de medici americani (un Studiu aici). Ba chiar dimpotrivă, după cum bine știți, propaganda oficială a trâmbițat prin gura unur medici decăzuți moralicește din acest statul, că vaccinurile sunt „sigure, eficiente și cu foarte puține efecte adverse”. În știință nu există cuvântul SIGUR, mai ales cu niște vaccinuri experimentale, după cum a subliniat un specialist adevărat – profesorul Peter Doshi de la Universitatea Maryland, chiar în New York Times.

Citește mai mult pe Activenews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top