Noi efecte secundare descoperite la vaccinurile anti-COVID-19. Femeile sunt cele afectate!

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Oamenii de ştiinţă atrag atenţia că vaccinurile antiCOVID vin cu noi efecte secundare pentru femei. Aceştia spun că menstruaţia ar putea veni mai devreme sau mult mai târziu decât era prevăzută, după administrarea serurilor.

Noi efecte secundare descoperite la vaccinurile antiCOVID. „Ciclul menstrual este un proces foarte flexibil și dinamic și reacţionează la o mulțime de lucruri diferite în viață, cum ar fi stresul, modificările fizice sau mentale, ori cele imune”, Lee, cercetător post-doctoral în divizia de științe a sănătății publice de la Universitatea din Școala de Medicină din Washington din St. Louis, a declarat astăzi că „ciclul menstrual ar trebui să răspundă și să se adapteze.”

Noi efecte secundare descoperite la vaccinurile antiCOVID. Femeile sunt cele afectate!

„Ciclul menstrual este un proces foarte flexibil și dinamic și răspunde la o mulțime de lucruri diferite în viață, cum ar fi stresul, modificările fizice sau mentale sau imune”, Lee, cercetător post-doctoral în divizia de științe a sănătății publice de la Universitatea din Școala de Medicină din Washington din St. Louis, a declarat astăzi. „Ciclul menstrual ar trebui să răspundă și să se adapteze.”

Lee a vorbit informal cu colegii și prietenii despre perioadele lor și unele diferențe observate.

„Mai multe femei spus că au observat că menstruaţiile lor sunt doar puțin ciudate”, a explicat ea.

„Puțin după o săptămână după această primă doză de Moderna, s-a întâmplat ceva. Nu avusesem niciodată o perioadă atât de grea – nici măcar la 20 de ani când aveam un ciclu foarte greu”, a spus Clancy.

Clancy și-a împărtășit experiența pe Twitter și oamenii au răspuns cu propriile povești. Lee și Clancy și-au dat seama că trebuie să adune aceste informații într-un mod standardizat.

Schimbările par a fi de scurtă durată. Deși datele nu au fost analizate în urma sondajului, Lee a remarcat că oamenii au spus că neregulile lor menstruale par să dureze doar pentru ciclurile care urmează fotografiilor, potrivit today.com.

Sunt două doze care, în general, vor ateriza pentru majoritatea oamenilor în cicluri diferite. Deci, s-ar putea să ajungeți să observați întreruperea pentru mai mult de un ciclu ”, a spus ea. „Suntem destul de siguri că este un lucru tranzitoriu foarte scurt.”

Sursa: România TV.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top