Noi reacții adverse după vaccinul Covid-19 produs de Pfizer. O femeie a ajuns la spital

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


O femeie în vârstă de 48 de ani, din Galaţi, a ajuns la spital după ce s-a vaccinat cu serul de la Pfizer. Aceasta a început să se simtă rău imediat după vaccin.

Noi reacţii adverse după vaccinul cu Pfizer. O femeie a ajuns la spital după ce s-a vaccinat cu Pfizer. Este vorba despre o femeie în vârstă de 48 de ani, din Galaţi.

Noi reacţii adverse după vaccinul cu Pfizer

Incidentul s-a petrecut duminică, la Centrul de Vaccinare din Cosmeşti. Femeia a început să se simtă rău imediat după ce s-a vaccinat cu serul de la Pfizer. Medicul din centrul de vaccinare a examinat-o, apoi a chemat de urgenţă o ambulanţă SMURD.

Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Tecuci, acolo unde i-au făcut mai multe investigaţii. După ce femeia și-a revenit, medicii au stabilit că este în afara pericolului și că nu trebuie să fie internată.

Prefectura Galaţi informează că, în data de 18 aprilie 2021, la nivelul judeţului Galaţi, au fost vaccinate 1.590 de persoane (1.132 prima doză şi 458 rapel). Cele mai multe vaccinări au fost la Centrul P SMU „Dr. Aristide Serfioti”, 198.

„Numărul total de doze de vaccin administrate (începând cu data de 4 ianuarie 2021) la nivel judeţean – 78.115. Numărul total al persoanelor din judeţul Galaţi care au primit şi a doua doză, până în prezent, este de 28.365. Alte 21.385 persoane au primit doar prima doză de vaccin anti SARS-CoV-2. În ultimele 24 de ore a fost raportată, la Centrul de Vaccinare Cosmeşti, o reacţie adversă post imunizare”, precizează sursa citată.

Potrivit ultimelor date furnizate de CNCAV, la nivel naţional 49.062 de persoane au fost vaccinate cu prima doză și 26.205 au primit a doua doză a vaccinului. Peste 75.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. Au fost înregistrate 96 de reacţii adverse, într-un caz fiind vorba despre o formă gravă.

„Menţionăm că 139 reacţii adverse sunt în curs de investigare. A fost raportat un caz RAPI formă gravă”, a precizat CNCAV.

”Până astăzi, 19 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.031.072 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 944.774 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.768 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, anunţă autorităţile.

În Bucureşti sunt 582 de cazuri noi. Trei judeţe au peste 100 de cazuri noi: Cluj – 134, Ilfov – 120, Constanţa – 104, scrie România TV.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top