Noua ordine mondială: Parlamentul European vrea ca Polonia să dea o lege anti-creștină și să își calce în picioare Constituția

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Parlamentul European a protestat joi din nou faţă de o decizie emisă anul trecut de Tribunalul Constituţional al Poloniei ce impune o interzicere aproape totală a avortului, considerând această hotărâre drept un exemplu de ”politizare” a puterii judiciare, al ”colapsului sistemic” al statului de drept şi ”ilegitimităţii” Tribunalului Constituţional polonez, relatează agenţia EFE.

Legislativul european menţionează într-un comunicat referitor la o rezoluţie a sa că a cerut preşedintelui polonez, Andrzej Duda, să garanteze accesul ”rapid şi deplin” al femeilor la avort. Până atunci, eurodeputaţii cer celorlalte state membre ale UE să coopereze şi să faciliteze accesul transfrontalier pentru a le asigura femeilor poloneze posibilitatea să efectueze avorturi sigur şi gratuit în sistemele de sănătate ale acestor ţări.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top