NUCLEARA: Jurnalista Iosefina Pascal publică TOATE reacțiile adverse ale celor 3 vaccinuri COVID-19: Pfizer-BioNTech, Moderna și AstraZeneca

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Toate reacțiile adverse și decesele RAPORTATE după vaccinarea cu Pfizer, Moderna și AstraZeneca – o documentare de excepție realizată de jurnalista Iosefina Pascal.

BUCUREȘTI, 28 mart – Sputnik. O documentare extrem de interesantă realizată de jurnalista independentă Iosefina Pascal – reacțiile adverse și decesele raportate în Europa.

Documentarea este realizată cu informațiile publicate de platforma EUDRAVIGILANCE (European Union Drug Regulating Authorities Pharmacovigilance), Baza Europeană de date privind rapoartele despre presupusele reacții adverse la medicamente –  website al Agenției Europene pentru Medicamente.

”După o muncă titanică, am reușit să adun și să centralizez manual toate reacțiile adverse și decesele RAPORTATE în platforma EUDRAVIGILANCE pentru fiecare vacxin în parte”, scrie Iosefina Pascal.

De asemenea, Iosefina Pascal publică și ”decesele defalcate pe tipuri vacxin si pe categorii de reacții adverse/cauze”.

Și o precizare importantă a jurnalistei: ”NU toate reacțiile adverse au fost raportate, sau au fost înregistrate la Agenția Europeană a Medicamentului, deci cifrele reale pot fi mult mai mari”.

Precizăm, la rândul nostru, că e vorba de raportări către EUDRAVIGILANCE, deci este vorba de presupuse reacții adverse și decese.

Citește mai mult pe site-ul Sputnik.md.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top