Număr record de englezi trimiși la control medical pentru cancer după campania de vaccinare din pandemie!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Un număr record de 2,7 milioane de oameni au fost trimiși la controale pentru cancer în ultimul an, a anunțat NHS England, citat de BBC. Aceste trimiteri către medicul specialist vin după ce cifrele au sugerat că pandemia COVID-19 ar fi scăzut dramatic, în 2020, aceste controale. Deasemnea este posibil ca vaccinarea masiva sa fi agravat unele boli intre care si cancerele, conform raportarilor de reactii adverse.

Chiar dacă numărul trimiterilor către medicul specialist oncolog a scăzut, cel puțin 30.000 de persoane încă așteaptă să înceapă tratamentul. Organizațiile de caritate au salutat creșterea numărului de trimiteri către specialist, dar au avertizat asupra impactului „devastator” pe care pandemia l-a avut asupra îngrijirii cancerului. Trimiterile pentru suspiciune de cancer rămân cu aproximativ 16% mai mari decât nivelurile de dinainte de pandemie și au crescut în general de la 2,4 milioane la 2,65 milioane în ultimele 12 luni.

Citește mai mult pe site-ul ZiuaNews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top