Aberație neomarxistă: O activistă britanică de extrema stângă afirmă că „brânza este rasistă și produsele lactate ar trebui interzise în școli“

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Alison Plaumer, o activistă britanică de extrema stângă, susține că multe rase sunt intolerante la lactoză, motiv pentru care consideră că lactatele ar trebui să fie interzise din școlile din Marea Britanie.

Britanica, care face parte din grupul de extremă stângă Rebeliunea Extincției, a inițiat o petiție prin care solicită oficialilor consiliului local să interzică brânzeturile și alte produse lactate din meniurile din școli, susținând că există un „element rasist” în servirea acestor produse alimentare, deoarece un procent mare de minorități e intolerant la lactoză.

„Probabil, există un element rasist în a servi prea mult produsele lactate, deoarece 65% din populația lumii este intolerantă la lactoză, mulți din comunitatea BAME (negri, asiatici și minorități etnice)”, a afirmat Alison Plaumer, lider Rebeliunii Extincției din orașul Brighton, relatează Sussex Live.

În ciuda pretențiilor lui Plaumer de inechitate și rasism, o opțiune vegană fără lactate este disponibilă în prezent în fiecare zi a săptămânii pentru copiii care sunt înregistrați ca vegani. De asemenea, Alison Plaumer, fost angajat al Partidului Verde și lector de științe sociale, solicită ca mai multe evenimente organizate de consiliu să fie vegane atunci când pandemia de coronavirus se va termina, notează RemixNews, potrivit R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top