O Agenție Națională pune la bătaie jumătate de milion de euro pentru propagandă în școli și universități privind egalitatea de gen și a discriminării femeilor rrome

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați a lansat în SICAP o licitație de 2,43 de milioane de lei pentru campanii publicitare care să conștientizeze populația României asupra fenomenului violenței domestice și al discriminărilor la adresa femeilor rrome, informează Cotidianul.
Cei 500.000 de euro se împart în 3 părți: 

  • 1 milion de lei sunt pentru informarea în școli și universități asupra stereotipurilor de gen, cu accent pe violența domestică la adresa femeilor. Vizați sunt elevii, studenții și, deopotrivă, profesorii. 
  • 1,3 milioane lei sunt pentru servicii de publicitate care să facă populația României să conștientizeze problema stereotipurilor de gen și probleme cu care se confruntă femeile rrome. 
  • 75.000 de lei reprezintă servicii de sondare a opiniei publice cu privire la problemele stereotipurilor de gen și cele specifice femeilor rrome. 

Campaniile naționale ce urmează sunt parte a proiectului  „Sprijin pentru implementarea Convenției de la Istanbul în România”, contractul durează 6 luni iar ofertele vor fi deschise în 25 martie. La stabilirea câștigătorului, doar 40% va conta prețul ofertei, 40% este experiența similară în derularea unor astfel de proiecte a ofertantului iar 20% este „metoda de abordare a proiectului”, care va fi notată cu calificative: acceptabil, bine, foarte bine, conform Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top