O asociație neomarxistă promovează renunțarea la cuvântul „femeie” și înlocuirea lui cu „persoană cu vulvă” (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


„Iubesc femeia” sau „Fata cu dragonul tatuat”! Sunt titlurile unei melodii, respectiv al unui film. Cuvântul „femeie” ar putea deveni istorie. Moderniști din Vestul bogat, cautând libertate de gen pentru fiecare, propun înlocuirea cuvântului „femeie” cu „persoană care are sau a avut vulvă”!

ONG-ul a postat un mesaj în care i-a îndemnat pe urmăritori să completeze un chestionar pe tema relațiilor între lesbiene. Doar că în loc de numele original al tezei, „Provocările monitorizării ginecologice a femeilor care au relații sexuale cu femei”, asociația a vorbit despre investigațiile ginecologice ale persoanelor cu vulvă care au relații sexuale cu persoane cu vulvă!

„SOS Homophobie se alătură Elodiei Bulgarini, studentă la Școala de Moașe, pentru a efectua un sondaj privind sănătatea ginecologică a persoanelor care au (sau au avut) o vulvă și au relații sexuale cu persoane cu vulvă.

Obiectivul este de a defini domeniile de îmbunătățire a sănătății și monitorizarea ginecologică la persoanele care au (sau au avut) o vulvă.

Chestionarul este complet anonim, iar timpul de completare este de 10 minute”, au scris reprezentanții organizației, informează Aleph News.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Discussion

  1. Daniel

    O lume bolnava!

Back to top