O creștere inexplicabilă a numărului de infarcte și accidente vasculare suspenda tacit prescrierea vaccinului anti-covid în Germania (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


În Germania, guvernul încearcă să îngroape povestea, dar adevărul începe să iasă la iveală. Este extrem de dificil să se obțină date medicale exacte, în special de la serviciile de urgență. Diferitele baze de date și servicii de urmărire au întârziat în mod vizibil să raporteze de când Covid-19 a lovit lumea.

În Germania, există o monitorizare mai bună, iar un nou raport ridică serioase semne de întrebare cu privire la pericolele pe care le prezintă vaccinurile Covid-19. Personalul de intervenție în situații de urgență solicită suspendarea vaccinarii mARN după ce un nou raport arată o creștere dramatică a problemelor cardiace și a accidentelor vasculare cerebrale după introducerea serului. Raportul, care compară datele din 2018 cu cele de la sfârșitul anului 2021, este extrem de revelator. În comparație cu media 2018/19, s-a înregistrat o creștere masivă de 31,2% în cazul problemelor cardiace și de 27,4% în cazul accidentelor vasculare cerebrale. Această creștere este mai mult decât dublă față de cea înregistrată în 2020, înainte ca vaccinurile să fie lansate la nivel mondial.

Citește mai mult pe site-ul ZiuaNews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top