O femeie a murit subit sub ochii soțului în timp ce se afla la o nuntă. Femeia de 54 de ani s-a prăbușit din senin. Era vaccinată experimental Covid-19?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


O femeie în vârstă de 54 de ani din județul Neamț a murit subit ieri în timp ce se afla la o nuntă în comuna Dumbrava Roșie, relatează EvZ care citează Antena 3, mereu surprinzătoare, dar care nu uită să-l dea într-un alt material de contrabalansare și pe un oarecare dr. pandemist Tudor Ciubotaru, care îi liniștește pe fanii postului afirmând că Sindromul Morții Subite la români, ca și la australieni, e ceva… normal.

Femeia de 54 de ani din Neamț s-a prăbușit din senin, iar medicii chemați la fața locului nu au mai putut să o resusciteze. Nimeni nu știa să fi avut probleme de sănătate. Legiștii urmează să stabilească care a fost cauza morții.

Tragedia s-a întâmplat noaptea trecută chiar sub ochii familiei femeii. Aceasta participa la un nuntă și totul părea să fie în regulă. La aproape două ore după miezul nopții, femeia a acuzat brusc o stare de rău. Nimeni nu a mai apucat să intervină. Femeia s-a prăbușit din senin.

Citiți mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top