O mare casă de asigurări de sănătate publică dovezi că până la 3 milioane de oameni ar putea suferi efecte adverse ale vaccinului Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Una dintre cele mai mari companii de asigurări de sănătate din Germania, BKK, a analizat raportările a 10,9 milioane de persoane asigurate pentru a determina rata complicațiilor vaccinului Covid-19 și a găsit date alarmante, potrivit unui nou raport al unuia dintre cele mai bine vândute ziare din Germania, Die Welt.

„Conform calculelor noastre, considerăm cât se poate de realiste până în prezent 400.000 de vizite la medic ale asiguraților noștri din cauza complicațiilor vaccinării. Extrapolată la populația totală, această valoare ar fi de trei milioane”, a spus Andreas Schöfbeck, membru al consiliului BKK, pentru Die Welt. „Cifrele care au rezultat din analiza noastră sunt foarte departe de cifrele anunțate public. Ar fi lipsit de etică să nu vorbim despre asta.” Noile date sunt un „semnal alarmant”, a adăugat Schöfbeck.

Citește mai mult pe site-ul ZiuaNews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top