Expoziție de pictură neomarxistă grețoasă la Palatul Parlamentului. O palmă pentru creștini, plănuită de blestemații de neobolșevici

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Cei care urmăresc ceea ce scriu știu deja că nu mă tem de cuvintele tari și nici nu sufăr de pudibonderie cronică.

Cu toate acestea, ceea ce găzduiește zilele acestea Palatul Parlamentului, pe bani de la Ministerul Culturii, nu poate fi calificat decât ca o palmă pe obrazul fiecărui creștin din România, o umilință pentru Neamul Românesc, neam ce închină rugăciuni dese spre Mântuitorul Lumii.

Nu am căderea să judec ceea ce astăzi se numește artă, chiar dacă tablourile expuse la Parlament mi se par scârboase și scabroase. Știu că, de la o vreme, dacă nu șochezi, nu ești luat în seamă ca artist, parcă, să faci din menstruație un subiect de tablou, din OB-uri și tampoane cu sau fără aripioare, piese dintr-o natură moartă, așa ceva ține mai degrabă de nesimțire.

Cum scriam și mai sus, dacă asta este viziunea artistului, aia e, omul (în cazul nostru o femeie!) are dreptul să se exprime cum crede de cuviință, dar, tu, ministru al Culturii, tu, Guvern, și tu, Parlament, n-ai găsit alt moment de a expune vulve însângerate decât în Postul Paștelui, ba chiar în Săptămâna Mare?

Asta ce poate însemna decât o insultă direcționată spre religia majoritară a României și a fost făcută cu bună știință de cel mai blestemat și mai demonic partid, haznaua sufocată de securiști și neobolșevici botezată abuziv USR PLUS sau invers, că tot aia e.

Nu știu ce valoare artistică ar putea avea exhibarea sângelui menstrual, dar e limpede că momentul ales este ales tocmai ca să demonstreze cum fac sataniștii ce vor ei în Țara Noastră. Și uite că fac chiar ce vor, cu o ticăloșie învățată de la tătucii lor roșii de la care se trag ideologic și de la care au supt altceva, deși li s-ar fi cuvenit să li se umple boturile cu niște hârdaie pline de sânge menstrual și tone de tampoane judicios utilizate.

Mizeria, jegul, nerușinarea și obrăznicia acestor pseudopoliticieni a atins un nivel care trece peste suportabilitatea celui mai înțelegători popor din lume, Poporul Român. Asemenea specimene, bolnave de ură, zidite într-un ateism revanșard și adulatoare de blestemății trebuie alungate nu doar din posturile pe care le ocupă prin mișmașuri de culise, ci de pe orice bucățică de pământ aflată în umbra Crucii!

Printre canibali este locul acestor jivine satanoide, nu printre oameni buni și curați, iubitori de Dumnezeu și Credință!

Unii s-ar putea mira că aceste jigodii n-au nimic sfânt. Păi de unde să aibă, că s-au născut cu rahat în loc de creier și cu latrine în loc de suflet. Niște imbecili care se închină la Marx, Engels, Lenin, Stalin și Soros. Cinci apostolici ai lumii roșii, un roșu foarte asemănător cu sângele menstrual de pe pânzele din Palatul Parlamentului.

Dar bine că am aflat un lucru. Aștia nu au numai seceri și ciocane în minte, ci și nisacai labii însângerate și inflamate. Ei, de asta să aibă parte!

Si ar mai fi de zis un ultim lucru: Vade retro, USR PLUS!Ninel PEIA

P.S.: Apropo de artizda care s-a rupt în menstre pe pânză: femeie, și pe vremea lui Da Vinci, și pe timpul grecilor antici, ba chiar și pe malurile Senei, pe unde absintul ținea loc de muză, toți pictorii știau că există menstruație, dar niciunul nu s-a gândit s-o scuipe pe șevalet și să se mai și laude cu așa ceva. Ba chiar să se și autonumească artist… Cum ar fi fost un Modigliani în care, lângă gâtul modelului ar fi așezat o cârpă însângerată pe care ar fi scris ”ciclu”? Aia artă! Ei, de aia o să rămâi în anonimatul desăvârșit rezervat satanelor și pânzele tale vor ajunge combustibil pentru cine știe ce godin de pe la marginile propriului tău Iad, scrie BP News.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top