O româncă din Suceava a murit de Covid-19, la patru zile după doza 3 de vaccin anti-Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


O suceveancă în vârstă de 50 de ani, vaccinată cu 3 doze de vaccin, a murit, miercuri seara, de Covid. Femeia avea comorbidități obezitate și diabet zaharat și se vaccinase cu doza a treia de vaccin anticovid în data de 3 octombrie. Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, dr. Dan Teodorovici, a declarat, joi, ca femeia a spus, la internare, că a doua zi după vaccinare, deci pe 4 octombrie, a avut contact cu o persoană pozitivă și apoi s-a simțit rău.

Pe 5 octombrie s-a prezentat la spital și a fost internată, având deja saturație de oxigen sub 50 la sută. Femeia a declarat, de asemenea, că la momentul vaccinării era asimptomatică. Se poate suspecta că la momentul vaccinării femeia era deja infectată cu SARS-CoV-2. La internare a primit imediat oxigen, dar starea ei s-a agravat și miercuri, pe 6 octombrie, a fost transferată în UPU pentru a fi ventilată non invaziv.

Starea i s-a agravat și a trebuit să fie intubată. Miercuri după-amiază s-a eliberat un pat la ATI și a fost transferată în ATI, dar, din păcate, spre seară a murit.

Sursa: Monitorul de Suceava

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top