O tânără a refuzat vaccinul Covid și a fost concediată. Motivul refuzului e că încerca să rămână însărcinată

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Refuzul de a face vaccinul Covid a fost motivul pentru care o tânără de 34 de ani, din New York, SUA a fost concediată. Tânăra încerca să rămână însărcinată și s-a temut că vaccinul i-ar putea afecta fertilitatea. 

Tânăra a refuzat vaccinarea pentru că încerca să devină mamă

Bonnie Jacobson lucra ca ospătăriță de la taverna Red Hook din New York, iar pe 22 februarie a fost concediată după ce a refuzat să se vaccineze. „Deși susțin vaccinul întrutotul și îi înțeleg importanța, cred că este o alegere foarte personală”, a scris Bonnie într-un e-mail trimis șefilor ei, care nu s-au lăsat impresionați și au dat-o afară, potrivit NBCNEWYORK.com. 

Billy Durney, proprietarul restaurantului, s-a scuzat spunând că are o nouă politică: toți angajații trebuie să fie vaccinați. Durney a mai precizat că vor fi exceptați de la regulament angajații cu motive medicale documentate sau motive religioase, în urma unei consultări a managementului restaurantului.

Tânără a spus că angajații au primit un e-mail de la conducerea restaurantului conform căruia vaccinarea este o cerință obligatorie și, când a spus că vrea să mai aștepte, a primit un e-mail prin care se spune: „Din acest moment sunteți concediată. Ne pare rău că ne despărțim. Dacă vă răzgândiți, vă rugăm să nu ezitați să ne anunțați. ”

Comisia federală pentru oportunități egale de angajare din SUA a declarat că angajatorii pot solicita angajaților să se vaccineze, conform Doctorul Zilei.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top