O tânără a refuzat vaccinul Covid și a fost concediată. Motivul refuzului e că încerca să rămână însărcinată

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Refuzul de a face vaccinul Covid a fost motivul pentru care o tânără de 34 de ani, din New York, SUA a fost concediată. Tânăra încerca să rămână însărcinată și s-a temut că vaccinul i-ar putea afecta fertilitatea. 

Tânăra a refuzat vaccinarea pentru că încerca să devină mamă

Bonnie Jacobson lucra ca ospătăriță de la taverna Red Hook din New York, iar pe 22 februarie a fost concediată după ce a refuzat să se vaccineze. „Deși susțin vaccinul întrutotul și îi înțeleg importanța, cred că este o alegere foarte personală”, a scris Bonnie într-un e-mail trimis șefilor ei, care nu s-au lăsat impresionați și au dat-o afară, potrivit NBCNEWYORK.com. 

Billy Durney, proprietarul restaurantului, s-a scuzat spunând că are o nouă politică: toți angajații trebuie să fie vaccinați. Durney a mai precizat că vor fi exceptați de la regulament angajații cu motive medicale documentate sau motive religioase, în urma unei consultări a managementului restaurantului.

Tânără a spus că angajații au primit un e-mail de la conducerea restaurantului conform căruia vaccinarea este o cerință obligatorie și, când a spus că vrea să mai aștepte, a primit un e-mail prin care se spune: „Din acest moment sunteți concediată. Ne pare rău că ne despărțim. Dacă vă răzgândiți, vă rugăm să nu ezitați să ne anunțați. ”

Comisia federală pentru oportunități egale de angajare din SUA a declarat că angajatorii pot solicita angajaților să se vaccineze, conform Doctorul Zilei.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top