Oamenii din spatele lui Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Istoria consemnată a Forumului Economic Mondial a fost fabricată astfel încât să pară că organizația este creație strict europeană. Fals. De fapt, Klaus Schwab a avut o echipă politică americană de elită care a lucrat în umbră și l-a ajutat să creeze organizația globalistă cu sediul în Europa.

Dacă aveți cunoștințe decente despre istoria lui Klaus Schwab, veți ști că acesta a urmat cursurile Harvard în anii 1960, unde l-a întâlnit pe profesorul Henry A. Kissinger. Un tip cu care Schwab avea să lege o prietenie pe viață. Dar, ca în cazul majorității informațiilor din analele cărților de istorie ale Forumului Economic Mondial, ceea ce vi s-a spus nu este întreaga poveste. De fapt, Kissinger îl va recruta pe Schwab la seminarul internațional de la Harvard, finanțat de Agenția Centrală de Informații a SUA. Deși finanțarea a fost dezvăluită în anul în care Klaus Schwab a părăsit Harvard, legătura a trecut în mare parte neobservată – până acum.

Citiți mai mult pe site-ul Opoziția.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top