Arafat cere daune de jumătate de milion de lei de la RTV; Victor Ciutacu anunță că România TV a fost dată în judecată de Raed Arafat

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Jurnalistul Victor Ciutacu anunțat că șeful DSU a dat în judecată postul România TV, care i-ar fi adus prejudicii de imagine, pentru care „obraznicul” de Raed Arafat cere despăgubiri de o jumătate de milion de lei.
„Obraznicul de Raed Arafat ne-a dat în judecată. Vrea 500.000 lei. E dreptul lui. Cică i-am lezat imaginea, onoarea, demnitatea și viața privată. Și noi avem drepturi. Printre care cel la apărare. De care îl asigur că vom uza din plin. Fiindcă în instanță nu contează mereu cine e mai satrap. Dacă simte nevoia și-l lasă avocații care citează din wikipedia, ne putem și confrunta în instanță. Că la televizor nu e în stare. Sau, ca să fiu exact, omul nu (mai) apare pe micile ecrane care nu sunt partenere media cu el, cu fundația lui sau cu sistemul care-l protejează. Ne vedem în instanță, Comandante!”, a lansat Victor Ciutacu, citat de ȘpS. Tot jumătate de milion, însă de euro, îi cerea vara trecută lui Raed Arafat o localitate prahoveană carantinată pe nedrept, care a câștigat procesul, dar nu și banii.   Dosarul de judecată între șeful DSU și România TV a fost deschis în noiembrie 2020, conform portalului de judecată. Însă disputa dintre Ciutacu și Arafat e mult mai veche. Iată, de pildă, ce îi răspundea jurnalistul șefului DSU în iulie 2020, când acesta din urmă cerea limitarea drepturilor individuale în favoarea sănătății colective. La acea dată, Raed Arafat milita pentru internarea asimptomaticilor (a se citi: oameni sănătoși, depistați „pozitivi” de testul RT-PCR, cu marja de eroare de 30% – n.r.), pe motivul că, deși izolați la domiciliu, aceștia ar putea totuși să transmită virusul într-un cerc mai restrâns.
„Doctore, când a zis Prună o chestie asemănătoare, a luat țara foc. Ție ți se tolerează. Tu ești tratat cordial, cu înțelegere că ești băiat bun, că ai parteneriate media puternice și bine consolidate, că ai servit pe toată lumea, că ai spate solid de la băieții cu ochi albaștri. Dar vreau să te asigur ferm că tu ești ultimul care să decidă până unde se întinde libertatea mea. Și că, dacă își faci iluzii că nu e așa, o să ai o uriașă surpriză: neplăcută…”, îi transmitea Victor Ciutacu lui Raed Arafat în vara anului 2020, potrivit Capital.ro. Cu toate că jurnalistul nu era de acord cu legea carantinării, nu aceeași atitudine a avut-o la adresa campaniei naționale de vaccinare, al cărui „beneficiar” a devenit în ianuarie 2021, deși trecuse prin boală în noiembrie 2020 și se vindecase, informează Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top