Onoarea generalului Nicolae Ciucă – O demisie care se lasă așteptată (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Dacă ministrul Ciuca ar fi avut onoare și dacă ar fi ținut la onoarea armatei române, el si-ar fi oferit demisia deja. Însă acest lucru este departe de a se întâmpla, în schimb fostul “șef al Armatei Mele” continuă să se baricadeze succesiv în spatele unor valuri de dezinformări și manipulări ale opiniei publice. E greu de imaginat ca ceva ar mai putea salva onoarea generalului Ciuca și poate acesta este motivul pentru care acesta continua sa se cramponeze de o situație pierduta iremediabil.

“Trebuie sa cautam instrumente financiare de finanțare mai agile și sa investim mai inteligent, pentru ca nu contează doar mărimea sumele de bani cheltuite pe apărare ci și calitatea cheltuielilor de apărare, trebuie sa continuam sa investim în tehnologii moderne deoarece nu putem sa contracaram amenințările viitorului cu echipamente de ieri”, afirma acesta în Octombrie 2020, ca invitat la Forumul “București 2020”.

Citește mai mult pe site-ul defence-offsets-ro.com.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top