Opriți imediat testarea COVID: Atât testele PCR cât și testele rapide pot cauza cancer!!

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


EPA spune următoarele despre oxidul de etilenă:

„EPA precum și Agenția Internațională pentru Cercetarea Cᴀɴcᴇʀului și Programul Național de Тoxιcoʟoԍιᴇ, clasifică oxidul de etilenă ca fiind cᴀɴcᴇʀigen pentru oameni încă din decembrie 2016. Studiile efectuate arată că expunerile oamenilor la oxidul de etilenă sunt asociate cu un risc crescut de cᴀɴcᴇʀ al celulelor albe din s̫ân̫g̫e̫ (celulele care combat infecțiile sistemului imunitar). Studiile au arătat, de asemenea, că expunerea pe termen lung la oxidul de etilenă crește riscul de cᴀɴcᴇʀ мᴀмᴀʀ la femei.”

„Dovezile au mai indicat faptul că, expunerea pe termen lung la oxidul de etilenă, crește atât riscul de cᴀɴcᴇʀ al globulelor albe din s̫ân̫g̫e̫, precum si al aparației limfomului non-Hodgkin, mielomului și leucemiei limfocitară.”

Mai mult decât atât, oxidul de etilenă este mutagen (adică poate schimba ADN-ul dintr-o celulă) iar copiii pot fi mai susceptibili la efectele nocive ale substanțelor mutagene.

Nu numai că testarea covιᴅ a devenit o afacere de sute de miliarde de dolari, ea este și o „afacere мoʀтᴀʟă” în sensul în care tampoanele din testele PCR și din testele rapide sunt sterilizate cu oxid de etilenă, care este cᴀɴcᴇʀigen. Potrivit Guvernului Canadei, tampoanele de testare PCR sunt sterilizate cu oxid de etilenă, substanță care este descrisa de Agenția SUA pentru Protecția Mediului (EPA) ca fiind cᴀɴcᴇʀigenă. Cu alte cuvinte, o toxină chimică potențial cauzatoare de cᴀɴcᴇʀ se află în aceste teste.

Testare RT-PCR

Este o coincidență sau neglijență faptul că, copiii de vârstă de școlară, cei mai vulnerabili la toxina cᴀɴcᴇʀoasă, oxidul de etilenă – sunt acum testați în mod regulat și în mod repetat? – În Elveția, de exemplu, Guvernul a dat cantoanelor (departamentelor semi-autonome) autoritatea (sau un ordin tacit?) de a testa școlarii cel puțin o dată pe lună, chiar dacă aceștia nu prezintă niciun simptom? Nu este doar neglijență – este o crimă.

Guvernele, în special cele din țările occidentale, solicită frenetic tot mai multe și mai multe teste: Testare-testare-testare. Aceștia supun oamenii la tot mai multe restricții – așa-numitele restricții din al treilea val, alias, arestări la domiciliu ilegale și total nejustificate, ceea ce face ca oamenii se supună testelor constante și, în cele din urmă, vaccinării, sperând că restricțiile se vor termina mai repede.

Consiliul Guvernului canadian afirmă următoarele:

Dacă tamponul este sterilizat utilizând metoda oxidului de etilenă (EtO), trebuie să demonstrați că reziduurile de EtO și etilen clorhidrină (ECH) îndeplinesc limitele de contact tolerabile (TCL) specificate în ISO 10993-7. Materialele tampon utilizate în mod obișnuit, metodele de sterilizare compatibile și indicatorii biologici corespunzători sunt descrise mai jos.

Prin urmare orice se poate face: injectarea liniștită cu teste multiple, cu bastoane de tampon contaminate, alias „sterilizate”, cu agenți cᴀɴcᴇʀigeni, adânc în nas, la intrarea în cavitatea creierului, toate fiind doar un mijloc de a crea potențiale cazuri de cᴀɴcᴇʀ, ca să nu mai vorbim de afectarea creierului.

Astfel de „efecte secundare” pot apărea mult mai târziu, ani mai târziu, când nimeni nu mai poate face legătura cu testele covιᴅ, cu vaccinurile anti-covιᴅ și cu orice alte instrumente diabolice și nefaste care sunt folosite în numele combaterii covιᴅ-ului.

Chestiunea referitoare la utilizarea oxidului de etilenă cᴀɴcᴇʀigen va face obiectul unei investigații?

Medicii cinstiți recunosc – chiar și în Elveția – acest lucru nu este necesar. Recoltarea se poate face pur și simplu din saliva de la nivelul cavității bucale, fără a provoca disconfort.

Cunoscând jocurile din spatele ᴘᴀɴᴅᴇмιᴇι Covιᴅ 19 – Marea Resetare sau pe scurt Agenda ONU 2030, această testare-testare-testare cu un tampon contaminat cu o substanță cᴀɴcᴇʀigenă este dincolo de neglijență. Este posibil (încă de verificat) ca cea mai mare parte din personalul мᴇᴅιcᴀʟ, din prima linie de testare, să nu știe despre acest pericol. Însă cei care ocupă funcții guvernamentale de înaltă decizie din Occident sunt conștienți de ceea ce fac?

Sursa: Newsfloe.com

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Discussion

  1. castell Berings

    Acest cont ( https://ugetube.com/@Gogu ) are TOATE informatiile & interviurile & dovezile despre virusi, covid, masonerie, politicã, istorie etc.

Back to top