Ora adevărului. Statele vaccinate, sufocate de spitalizări și decese

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Anunțurile de intrare în normalitate sau de apropiere de momentul ridicării restricțiilor au reușit să capteze toată atenția, astfel că amănunte de genul creșterii alarmante ale numărului de internări și decese scapă neobservate. Datele statistice arată însă să statele cele mai vaccinate și boosterate sun copleșite de un număr record de internări și de decese. Iar aici nu mai vorbim despre Delta sau Omicron 2, ci despre imunitate.

Faptul că în România s-au raportat ieri 207 decese și peste 14.000 de cazuri, în condițiile unei scăderi semnificative a internărilor din spitale și din secțiile ATI, arată clar că că sistemul nu funcționează. Atâta vreme cât există medicamente mai mult decât eficiente, orice deces sau orice pacient la ATI este cauzat în mod direct de proasta organizare a sistemului medical. Însă, faptul că în țările dezvoltate, cu un procent de peste 70% și peste 80% vaccinați, din care mai mult de jumătate cu a treia doză, a crescut alarmant numărul internărilor și al deceselor spune altceva. Și anume că vaccinul nu numai că nu funcționează, dar chiar slăbește iumunitatea.

Citește mai mult pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top