Organizația Mondială a Sănătății este împotriva utilizării dovezii de vaccinare pentru călătoriile internaționale

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Pandemia Covid-19 este „departe de a fi încheiată”, spune comitetul de urgență al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), solicitând țărilor să recunoască toate vaccinurile aprobate de agenție. Comitetul de urgență Covid-19, prezidat de francezul Didier Houssin, se întrunește la fiecare trei luni pentru a face un bilanț al situației. După ultima întrevedere, desfășurată săptămâna trecută, a transmis marți, 26 octombrie, că, „deși s-au înregistrat progrese prin utilizarea sporită a vaccinurilor și tratamentelor Covid-19, analiza situației actuale și modelele de prognoză indică faptul că pandemia este departe de a se termina”.

Este același comitet care, la cea de-a doua reuniune, din 30 ianuarie 2020, îl sfătuise pe directorul general al OMS să declare o urgență de sănătate publică de interes internațional, cel mai înalt nivel de alertă pentru epidemie. După ultima întâlnire, comitetul a decis „în unanimitate că pandemia este încă un eveniment extraordinar care continuă să afecteze sănătatea cetățenilor din întreaga lume, prezintă un risc de răspândire internațională și de perturbare a traficului global și necesită un răspuns coordonat”.

Citește mai mult pe site-ul SmartRadio.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top