Organizația Mondială a Sănătății face presiuni în Parlamentul României pentru obligativitatea vaccinării

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Pericolul impunerii certificatului verde la locul de muncă este iminent. Reprezentanții OMS au descins în Parlamentul României pentru a-i convinge pe aleșii poporului să voteze pentru vaccinarea anti-Covid obligatorie. Cu doar 37% din populație vaccinată, dezbaterea și votul pe acest proiect de lege opresiv sunt încă amânate, dar nu pentru mult timp.

N-am înțeles preocuparea asta subită a Organizației Mondiale a Sănătății pentru România, de a trimis emisari să stea pe capul autorităților până rezolvă vaccinarea în masă a populației. De ce nu s-au dus în India, unde procentul nu este de 37%, ca la noi, ci 24%? Păi nu s-au dus, că acolo numărul deceselor este insignifiant, iar numărul de cazuri zilnice este de vreo 11.000, la o populație de 1,4 miliarde. De ce nu se duce OMS în Africa, unde procentul mediu de vaccinați pe întreg continentul este de sub 10%. Păi nu se duce, că ăia nici Covid nu mai au și nici nu prea au avut. De ce nu cercetează, ca o organizație mondială a sănătății ce este, numărul inexplicabil de decese din România? De ce nu cercetează faptul că nu există medicamente nici în spitale și nici în afara spitalelor? De ce nu se preocupă să trimită niște tratamente anti-Covid pentru prăpădiții aia de români care sunt lăsați să moară cu miile? Asta trebuie să facă OMS. Dar OMS are altă agendă și iată-i pe reprezentanții organizației înfipți acum în comisiile de Sănătate de la Senat și de la Camera Deputaților, pentru a-i convinge sau a-i forța pe parlamentari să voteze împotriva celor care i-au ales. Faptul că dezbaterea și votul pentru vaccinarea obligatorie au fost încă amânate nu trebuie să creeze nimănui vreo iluzie. Se așteaptă să mai crească un pic numărul vaccinaților. Dar cu PNL, USR, UDMR, care au anunțat că vor vota certificatul verde, și un PSD cu Rafila reprezentant oficial al OMS, nu mai există vreo salvare.

Citește mai multe pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top