Originile intelectuale ale Forumului Economic Mondial de la Davos

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Forumul Economic Mondial nu a fost pur și simplu invenția lui Klaus Schwab, ci s-a născut dintr-un program de la Harvard finanțat de CIA, condus de Henry Kissinger și adus la maturitate de John Kenneth Galbraith și de „adevăratul” Dr. Strangelove, Herman Kahn. Aceasta este povestea uimitoare din spatele oamenilor reali care l-au recrutat pe Klaus Schwab, care l-au ajutat să creeze Forumul Economic Mondial și care l-au învățat să nu se mai îngrijoreze și să iubească bomba.

(…) Cercetările mele indică faptul că Forumul Economic Mondial nu este o creație europeană. În realitate, este în schimb o operațiune care provine din politicile publice din epocile Kennedy, Johnson și Nixon ale politicii americane; toți aceștia au avut legături cu Consiliul de Relații Externe și cu Mișcarea „Masa Rotundă” asociată, cu un rol secundar jucat de Agenția Centrală de Informații (CIA).

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top