Otrava din cer (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Cristian Niculescu, jurnalist, are o postare deosebit de importantă pe una dintre rețelele de socializare, postare pe care o redăm în cele ce urmează:

,,PLEASE, LOOK UP!

AVEM O PROBLEMĂ DIN CER, CUM PROCEDĂM?

Poze primite de la voi, ieri. Mai nou, pulverizează și noaptea.

Nu-mi dau seama ce putem face contra lor, nu știm exact cu ce substanțe avem de-a face.

De aici trebuie pornit: să știm cu ce dau peste noi. Ei nu ne vor spune sau vor minți, asta e clar.

Vă dați seama care e schizofrenia și ipocrizia totală? Ăștia țipă ca aviația să reducă emisiile de gaze dar pe cer este un balamuc total care lasă urme – de ce și cu ce efecte asupra sănătății?

Primul efect al chemtrails îl știm, l-am văzut. Dârele se extind, se unesc și formează o pâclă deasă care acoperă soarele. Ca urmare, scade temperatura și ajunge mai puțină lumină solară la la sol. Mai puțină fotosinteză pentru plante, mai puțină sintetizare a vitaminei D pentru oameni.
Oare pe agricultori nu-i deranjează?

Pe legumicultori, pe pomicultori, pe ăștia care au sere?

Ministrul Daia cel priceput nu zice nimic despre filtrarea luminii de care au nevoie plantele, recoltele?

De ministrul sănătății nu mai zic, am văzut în pandileală ce sănătate vor pentru noi.

Doar cine are mintea la genunchiul broaștei mai crede că alea sunt dâre de condens. Sau că e doar însămânțarea norilor, ca să forțeze ploaia ori să ecraneze cerul și să nu ne ardă radiația solară.

Poate ca să ne facă frig, ca să ne factureze căldura insuportabil – ați observat schizofrenia asta cu schimbarea climatică, ba reclamă arșița și seceta, ba reclamă răcirea și inundațiile?

Cred că trebuie să aflăm singuri, așa cum am început să cercetăm care este doza de radiații electromagnetice (EMF) din atmosferă, generată de diversele instalații și antene. Sunt déjà oameni care și-au luat detectoare și măsoară cu cât se depășesc limitele de radiofrecvență (RF), admisibile și legale pentru sănătatea umană. Circulă déjà videouri unde vedem că se depășesc grosolan.

Poate că ați auzit de Trifield, detectorul care citește RF și microunde, în intervalul de frecvență 20 MHz-6 GHz. Trifield detectează toate cele trei tipuri de poluare EMF: magnetică de curent alternativ, electrică de curent alternativ și RF, gen cuptor cu microunde. Puteți descoperi cu cât vă intoxică instalațiile telecom montate pe bloc sau routerele Wi-Fi din casă.

Veți observa că poluarea electromagnetică este masivă în unele zone urbane. Nu mă mai întrebați de ce iau „spor de antenă” pe fluturașul de salariu angajații din clădirile: Palatul Parlamentului, Guvernului, Ministerului de Interne și alții. De ce oare?

https://www.cel.ro/unelte-si-aparate-de-masura/detector-radiatii-electrice-magnetice-radio-microwave-5g-and-ndash-trifield-tf2-pNSQ1MjEmMg-l/?gclid=Cj0KCQjw1vSZBhDuARIsAKZlijR-KrimKg7a1JHgdd7ftYxFHYOLh0TbdhBCMQStfB53Dz1rxc_NfYsaAiGnEALw_wcB&fbclid=IwAR1ahl6WOzxqllk0cVSMUoWku3tSBMNW5RQ9BD4pCpoSwE2rnhwgpEeRDPU

https://www.emag.ro/contor-profesional-alphalab-trifield-tf2-masoara-5g-4g-3g-hsdpa-lte-646437359443/pd/D95KC9MBM/?cmpid=86963&gclid=Cj0KCQjw1vSZBhDuARIsAKZlijQ2wH9j83pkdnln7-vbVBmHCgGjITxKlyi4lBbO3fxr8lXQigCAhtcaAk5KEALw_wcB&fbclid=IwAR1XpVwDPtsguzg1ssXT9tNB_Zqaep8DdJ4GojmYI50V9_yeHCFXippk7CI

Nu, mă, nu fac reclamă la aparate, ca să-mi iau banu’ de la producător! Vă dau niște ponturi și încerc să văd cum ne putem organiza contra morții care vine din aer.

Cum deja facem cu EMF, așa trebuie făcut și cu ceea ce vine din cer. Demascată otrăvirea, dacă este, câtă este.

Deci, există laboratoare de analiză a noxelor. Există stații de monitorizare plasate strategic în țară, care analizează poluarea atmosferică. Aceste stații dețin analizoare de gaze. Hai să bombardăm cu întrebări Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului.

https://www.calitateaer.ro/public/description-page/stations-page/?__locale=ro&fbclid=IwAR0BV1sjnhb0-JXF62vAja7jcL0cMf6DxAR6jDuMjZgGgGNOvedmBakMXfg

Hai să le punem întrebări, aici!

Poate dacă suntem câteva mii care întreabă, ne bagă în seamă. Scrieți-le, vă rog, cam așa:
Dragă Rețea!

Am observat din ce în ce mai des aceste fenomene provocate de avioane (chemtrails), care formează un plafon noros artificial. Am asociat aceasta cu probleme de sănătate care apar ca urmare a a acestei pâcle formate de jeturi. Ați constatat sau nu o poluare crescută a atmosferei legată de aceste fenomene și dacă da cu ce substanțe? Ați făcut măsurători legate de fenomenul menționat, în perioadele de trafic aerian care îl provoacă?

https://www.calitateaer.ro/public/contact-page/?__locale=ro&fbclid=IwAR1yI3KxuonN1MGdYIkFqcRHZzwmgOY-2KDBiZYl9lwpGC3HKPcdfr457wI

Poate aveți cunoștințe la aceste laboratoare, întrebați-le!

Poate știți un prieten care știe un prieten care cunoaște un laborant într-o stație de monitorizare a calității aerului. Să dea pe goarnă, discret.

Apoi, există instrumente portabile precum acest analizor de gaze.

http://www.distek.ro/ro/Produs/Analizor-de-gaz-noxe-O2-CO-NO-NO2-SO2-masurarea-emisiilor-la-cosuri-E5500-2752?fbclid=IwAR1M3tSnB-LXIwm9EWxcv_qjdU_jKZeInv4vjw3kiu4zU2xxcyqkC9cgnzU

Nu ne pun ăștia să avem detector de gaze pentru centrale termice sau aragaz?

Hai să ne luăm ceva performant, care ne arată și ce inhalăm venit de sus!

Sunt peste 11 mil. de zboruri anual, din care un procent sunt zboruri militare. Peste 30.000 de zboruri zilnice.

Cât din traficul ăsta aerian ne îmbolnăvește și cu altceva decât CO2? Cât este geoinginerie care ne face rău?

În încheiere îl recitez pe Zbigniew Brzezinski, fost consilier al preşedinţilor SUA, uns cu toate alifiile elitei mondiale: „Tehnologia va pune la dispoziţia conducătorilor lumii anumite tehnici pentru declanşarea unui război secret … Tehnici de modificare a vremii vor putea fi folosite pentru a produce îndelungi perioade de secetă sau furtuni puternice.”

Mare conspirator, nea Brzezinski ăsta!

Alte povestiri pe aceeași temă:

https://www.facebook.com/…/pfbid02ktPLetjxJKY22o3ZUozhT…

https://www.facebook.com/niculescu.grigore.5/posts/pfbid02NJ5mmHRyip8T7XE4AtiLwhB5PbZvimPTCGcYkpytogH4mJrEGKhpAb5Ygtd6tWJsl?__cft__[0]=AZUVk11TnjSrrlJfAbJxSPzjaL8Npjr-6LbN-iJyfkXQNHAEPbH0u_xp_kMVB6kjYcDra5hfleweUVjeNsSHq4x1lpJY5z32MMRxPvkfQaHSsw&__tn__=%2CO%2CP-R

https://www.facebook.com/…/pfbid0JUPTaKrkQLVnrvcgMEWLd9…

https://www.facebook.com/…/pfbid02QHJLd6gD9goykbKDVZ6JB…

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top