Pandemia de coronavirus este folosită de elitele globaliste ca Soros, Schwab și Gates pentru a impune Vaccinarea și apoi Marea Resetare (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Cardinalul Gerhard Müller a intrat în colimatorul presei sistemului din Germania după ce i-a acordat un interviu lui Alexander Tschugguel și Institutului Sf. Bonifaciu, pe care îl reprezintă acesta, în încercarea de a-i sprijini pe austriecii care sunt supuși unor restricții dure pe motiv de Covid și nevaccinare, arată LifeSiteNews.

O parte din afirmațiile prelatului german au fost îndreptate împotriva grupului de globaliști din jurul lui Klaus Schwab, de la Forumul Economic Mondial (WEF), a lui George Soros și a lui Bill Gates, toți aceștia promovând, printre altele, agenda vaccinării și folosindu-se de ea pentru instaurarea controlului total, potrivit cardinalului.

Cardinalul care răspândește astfel de teorii „incredibile” este fost Prefect al Congregației Vaticanului pentru Doctrina Credinței (CDF), pe vremea papei Benedict, cea mai veche și una dintre cele mai importante dintre cele nouă Congregații (ministere) ale sfântului scaun, însărcinată în principal cu apărarea bisericii catolice de erezii.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top