Pandemie dublă în Spania și Italia: au și neomarxism și COVID-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Cu Europa blocată de noul coronavirus, miniștrii de interne din Italia și Spania vor distribuirea „mai bună” a migranților ilegali în UE.

La puțin timp după ce președintele francez Emmanuel Macron chema la combaterea migrației ilegale spre Europa și eliminarea „trecerii terorismului” peste granițele UE (nov. 2020, după un dublu atentat terorist comsumat în Austria și Franța), gazeta de perete a globalismului, Associated Press (AP) reia sârguincioasă știrea că miniștrii de Interne din Malta, Grecia, Italia, Spania și Cipru, s-au reunit la Atena ca să ceară o distribuție „mai bună” a migranților ilegali care sosesc în Uniunea Europeană.

 Apelul celor cinci- care ține, deja, de o rutină a lucrurilor, conține însă și o viclenie politică având în vedere că statele respective și Comisia Europeană au eșuat sistematic să explice de ce frontierele UE nu sunt securizate și de ce nu se acționează pentru soluționare la „sursele” migrației ilegale– țări din Africa și Asia parțial- funcționale.

Dacă miniștrii

… Notis Mitarachi (Grecia), Fernando Grande-Marlaska (Spania), Luciana Lamorgese (Italia), Nicos Nouris (Cipru) și Byron Camilleri (Malta) nu înțeleg că orice problemă se rezolvă „la cauză și nu la efect”, înseamnă că nu sunt apți să conducă nici măcar o gară. În plus, există subiecte care, prin ignorarea lor permanentă, au complicat ecuația și au menținut fenomenul la cote semnificative: după 2015, majoritatea largă a solicitanților de azil care au pătruns ilegal în Europa a fost de migranți „economici”, adică de azilanți care nu s-au calificat pentru protecție internațională.

Spațiul Schengen i-a ajutat

… însă, să călătorească în număr mare spre alte state membre ale UE, astfel încât blocul european se află în prezent, într-o situație deloc fericită, vecină cu haosul: în Marea Britanie, de exemplu, a ajuns un număr mare de migranți sosiți din Spania și Italia, deși ei erau obligați să aplice pentru azil în prima țară europeană unde au debarcat. Eventual, apelul celor 5 miniștri de Interne citat de oficiosul globalist AP vine să se așeze azi pe o situație deja tulbure, de dileme nerezolvate în domeniul migrației și de expansiune a epidemiei Noul Coronaviruspe românește, Malta, Grecia, Italia, Spania și Cipru vor să scoată cartofii din foc cu mâinile altora.

„Să nu ziceți că nu v-am spus”. Președintele francez Macron admite că migrația ilegală este folosită de rețelele teroriste

În loc să lucreze pentru

… intrarea în legalitate a migrației, ignorând dreptul la siguranță al europeanului de rând dar și avertismentele propriilor sisteme de Securitate (care au anunțat de timpuriu că migrația ilegală provine dinspre state care au grupuri teroriste active) miniștrii Mitarachi (Grecia), Grande-Marlaska (Spania), Lamorgese (Italia), Nouris (Cipru) și Camilleri (Malta) vor acum, în plină pandemie COVID-19, distribuirea unui număr mare de migranți incomplet sau deloc identificați, pe întreg teritoriul UE: este un dispreț total pentru securitatea europeană sau locală, dar pe de altă parte, este un pas înainte pentru agenda globalistă. În informările sale, însă, AP, va scrie doar despre „pasul înainte”, notează blogul lui Traian Horia.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top