Parlamentul României se aliniază. Algele vor deveni mâncarea de bază a românilor

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Algele, ieftine, ușor de cultivat și ecologice, vor deveni mâncarea de bază a românilor, dar și a europenilor. Directiva a fost dată de UE, iar Camera Deputaților a aprobat-o fără comentarii. În fapt, alimentul va fi, probabil, singurul accesibil, având în vedere costurile exagerate ale carburanților și, mai ales, politica ecologică în agricultură impusă de Comisia Europeană, care vizează eliminarea totală a pesticidelor și a îngrășămintelor.

Într-un ritm amețitor, conducerea UE împinge populația europeană spre foamete. Pentru că orice produs din carne este poluant, singura sursă de hrană va fi cea vegetariană, iar mai-marii Uniunii Europene au și găsit hrana viitorului apropiat. Este vorba despre alge, ca sursă de hrană neconvențională pentru Europa, care vor fi produse prin cooperare cu parteneri internaționali cu experiență. Comunicarea Comisiei Parlamentului European și a Consiliului European privind garantarea securității alimentare și consolidarea rezilienței sistemelor alimentare, care recomandă, printre altele, hrănirea cu alge a populației europene, a fost asumată, fără comentarii, de Camera Deputaților. În aceeași comunicare se recomandă sprijinirea diversificării culturilor agricole, pentru a se asigura cetățenilor un aport echilibrat de fibre, vitamine și minerale, precum și garantarea pe termen lung a unei alimentații sănătoase, la costuri accesibile, făcându-se referire tot la produse vegetale. Totodată, s-a convenit și asupra susținerii programului de sprijin de urgență al Uniunii Europene în favoarea Ucrainei, pentru a contribui la atenuarea suferințelor populației ucrainene cauzate de invazia rusă, prin asigurarea accesului la bunuri și servicii de bază.

Citiți mai mult pe site-ul Național.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top