Rețeaua de socializare Parler revine online: Vă vom primi, curând, pe toți înapoi

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Site-ul Parler, parler.com, se află din nou online. CEO-ul Parler, John Matze, care a trebuit să se ascundă împreună cu familia din pricina amenințărilor cu moartea pe care le-a primit, are un scurt mesaj la reapariția online a Parler.

„Pare că acum a revenit vremea să vă reamintim tuturor – și acelora care ne iubesc, cât și acelora care nu urăsc – de ce am pornit această platformă. Credem că dreptul la intimitate este primordial, iar libertatea de exprimare este esențială, mai ales în social media. Dintotdeauna scopul nostru a fost de a furniza o agora nepartizană, în care indivizii se pot bucura de privacy și libertate de exprimare și își pot exercita ambele drepturi. Vom rezolva orice provocare care ne stă înainte și vă vom primi curând pe toți înapoi. Nu vom lăsa să piară discursul civilizat.”

Înființată în 2018 ca alternativă la Twitter, platforma de socializare Parler a fost scoasă în 10 ianuarie de pe serverele Amazon Web Services, în contextul represaliilor BigTech contra libertății de exprimare. Aplicația a fost scoasă de Google și Apple dintre aplicațiile pe care pot fi downloadate. Președintele Donald Trump ar fi urmat să îți facă un cont Parler, după ce îi fusese închis contul de Twitter. Parler a dat Amazon în judecată, acuzând practici monopoliste. În urmă cu o lună, Parler avea 2,3 milioane utiliatori activi, scrie În Linie Dreaptă.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Discussion

  1. ann

    You have to admit, it is refreshing for people actually introducing new social media sites. Sites like Gab and Frank Speech are just a few of the sites that are being built like parler.
    https://home.frankspeech.com/

Back to top