Particule metalice descoperite în vaccinul Moderna, care reacționează la magneți. Japonia a suspendat utilizarea a 1,63 milioane de doze

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Joi, 26 august 2021, Japonia a suspendat utilizarea a 1,63 milioane de doze de vaccin Moderna întrucât s-a descoperit că acestea conțin particule metalice care reacționează la magneții… puși pe corp. Până la depistarea acestei probleme, japonezii au fost injectați cu 176.000 de doze din aceste loturi.

Informația pare, la prima vedere, ruptă dintr-un scenariu al Teoriilor Conspirațiilor, doar că ea este luată din surse oficiale.

Până în urmă cu câteva zile, deși pe internet circulau tot felul de informații cu privire la acest lucru, era greu să le iei în serios, în condițiile intoxicărilor care circulă în spațiul virtual. Doar că agențiile de presă, inclusiv agenția Mediafax, ne spune că situația este reală.

Mediafax: „Compania farmaceutică spaniolă Rovi, care produce vaccinurile Moderna pentru alte piețe decât SUA, a declarat că contaminarea ar putea fi cauzată de o problemă de fabricație într-o linie de producție și că desfășoară o invetigație”. (Citește mai mult AICI)

Dar dacă cei 176.000 de japonezi vaccinați vor avea probleme de sănătate din cauza asta, va răspunde firma Rovi? Nu prea cred, pentru că aceasta a și declarat că nu este nimic periculos în acele particule metalice. Ironic vorbind, mai rămâne să ne spună că nu doar că nu sunt periculoase, dar le prelungesc viața celor care le au în corp!!!

Și oricum, știm deja că producătorii, medicii și statul nu sunt responsabili niciunde pentru efectele adverse ale vaccinării. Iar dacă se întâmplă ceva, propaganda vaccinistă din presă are grijă să ne asigure că nu există nicio legătură cu vaccinarea.

Că așa e în lumea nouă care ni se pregătește…

Sursa: Daniel Roxin

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top