Pastorala nepublicată în România: Intrăm în al doilea an al unei mari resetări, mai-marii lumii s-au sfătuit între ei să o schimbe și să o stăpânească

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Ierarhii Bisericii Ortodoxe Române dau dovadă de mult curaj în pastoralele transmise de Crăciun și Anul Nou către credincioșii din țară și din străinătate. După mesajul tulburător transmis, de la Iași, de mitropolitul Moldovei și Bucovinei, ÎPS Teofan, un alt ierarh al BOR are curajul să manifeste împotriva noii ordini mondiale.

Din Suedia, de la Stockholm, Preasfințitul Macarie, episcopul Europei de Nord, punctează cu limpezime și descrie noua strategie mondială, noua ordine mondială pe care liderii celor mai puternice țări încearcă să o impună prin intermediul pandemiei de COVID-19.

”Iată, dragii mei, intrăm deja în al doilea an al unei „mari resetări”, adică al felului în care s-au sfătuit între ei mai-marii lumii să o schimbe și să o stăpânească. Și ei vor să re-întemeieze lumea, dar într-un mod faustic, viclean, utopic. O lume care promite eliberare, dar care aduce robie; care promite sănătate eternă, dar care permanentizează spitalul; care promite fericire doar dacă ești deposedat de toate cele firești. De fapt, această „resetare” aduce mult cu ceea ce noi românii am trăit cu doar câteva decenii în urmă. O lume a controlului, a supravegherii, a raționalizării, a penuriei. A unor lipsuri planificate, a unei stări permanente de teroare, a stăpânirii prin divizare. Îi spuneam, pe atunci, comunism. Iată că revine, de această dată în forme noi și cu ajutorul noilor tehnologii. Bate chiar un vânt de schimbare chiar și în ceea ce privește marile sărbători creștine și nu suntem prea departe de reîntoarcerea lui „Moș Gerilă” în locul Crăciunului.”, este parte din mesajul pe cât de curajos, pe atât de cutremurător transmis de PS Macarie.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top