Pastorul polonez alungă din nou polițiștii sosiți să impună regulile COVID-19 în biserica sa: Afară! Gestapo nu are voie aici! (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Pastorul Artur Pawlowski a devenit faimos la începutul acestei luni pentru că a dat afară din biserica sa din Alberta, Canada un inspector de sănătate și pe polițiștii care îl însoțeau: „Părăsiți această proprietate, naziștilor! Gestapo nu are voie aici! Afară, nazi! Afară! Naziștii nu sunt bineveniți aici! Nu vă mai întoarceți aici, psihopații naziști!”, le-a strigat acesta, după cum relata R3media la vremea respectivă.

Pawlowski, care a devenit cunoscut în întreaga lume drept „pastorul polonez”, i-a dat din nou afară pe inspectorul de sănătate și pe grupul de ofițeri de poliție din Calgary, când au venit sâmbătă la biserica sa pentru a verifica aplicarea restricțiilor Covid-19.

„Și au făcut-o din nou! Astăzi, Gestapo ne-a atacat din nou Biserica”, a scris Pawlowski pe Twitter despre ultima hărțuire a autorităților canadiene. „Istoria se repetă în fața ochilor noștri! Încă o zi tristă pentru Libertate și democrație!

Pawlowski a distribuit un videoclip despre confruntarea tensionată cu forțele de ordine. Inspectorul de sănătate publică i-a înmânat lui Pawlowski un ordin judecătoresc care permite accesul în biserică, iar el răspunde: „Nu mă interesează cu adevărat ce ai de spus”.

„Nu cooperez cu Gestapo-ul”, spune Pawlowski inspectorului de sănătate. „Nu vorbesc cu naziștii. Ați venit în uniforme, ca niște tâlhari. Asta sunteți. Cămașa maro a lui Adolf Hitler. Sunteți gestapo naziști, comuniști, fasciști. Nu cooperez cu naziștii. Vorbește cu avocatul meu. Nu ai voie aici, nu ești binevenit aici și nu voi coopera cu Gestapo, bine?”.

„Vedeți, asta face Gestapo”, spune pastorul polonez. „Vine la lăcașul de cult pentru a intimida și a hărțui”.

Apoi Pawlowski îl informează pe inspectorul de sănătate că poate face o programare pentru o altă zi, când nu sunt slujbe bisericești.

„Sunteți bolnavi, asta sunteți!”, le-a spus Pawlowski polițiștilor. „Schimbați uniformele în negru, dar că va purtați exact ca Gestapo din vechime”.

„Dacă cetățenii nu se vor ridica în picioare, dacă nu își vor reveni în simțiri cât mai este timp, atunci nu vor mai avea absolut niciun drept”, a continuat Pawlowski.

„Și, știi, asta nu înțeleg oamenii”, a spus Pawlowski, care e originar din Polonia și este hotărât să avertizeze lumea despre pericolele guvernelor autoritare, „Ei cred că este un fel de joc. Tu crezi că ei sunt aici pentru sănătatea ta, serios?”. „Ar putea veni în orice zi a săptămânii”, a continuat el după plecarea poliției. „Nu, vor să o facă în timpul slujbei bisericești pentru că au un scop, au o agendă. Dacă nu sesizezi asta, ești fie prost fie orb și surd”.

Pawlowski, care a refuzat să oprească slujbele bisericești în timpul pandemiei, a numit a doua vizită a autorităților canadiene „bolnavă”, scrie R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top