Pastorul polonez din Canada care a gonit poliția din biserică a fost arestat în stil nazisto-bolșevic pe autostradă (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Pastorul polonez din Canada, Artur Pawlowski – despre care ActiveNews a mai scris cum s-a mai împotrivit în repetate rânduri intrării poliției în biserica sa din Alberta – și fratele său, Dawid Pawlowski, au fost arestați pe autostradă după desfășurarea unei slujbe, considerată ilegală de autorități, ca urmare a restricțiilor abuzive impuse de plandemia Covid, transmite Washington Examiner.

Scena barbară a arestării celor doi cu un efectiv de trupe impresionant a fost încărcată pe YouTube și o puteți viziona mai jos. „Rușine să vă fie, ce ați făcut este de China comunistă. Nu aveți familie și copii? Ce s-a întâmplat cu Canada? Dumnezeu să ne salveze!”, se poate auzi un trecător strigând, după încărcarea celor doi în mașinile Poliție.

Sursa: Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top