Pe timp de pandemie, UE promovează intens agenda LGBT profitând de neatenția cetățenilor

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


O promovare furibundă a agendei LGBT a avut loc în perioada pandemiei, Bruxelles-ul și companiile multinaționale profitând de lipsa de reacție a cetățenilor și de paralizia societăților conservatoare din Centrul și Estul Europei.

BUCUREȘTI, 4 mai – Sputnik. UE promovează intens agenda LGBT în pandemie, având mai multă libertate de mișcare și manipulare din cauza crizei sanitare și economice care ține societățile captive, motiv pentru care Bruxelles-ul, dar și o coaliție a unor multinaționale, forțează pe toate căile posibile zona tradiționalistă din UE să accepte politicile progresiste.

Că ținta o reprezintă Europa Centrală și de Est e clar: politicile LGBT au fost implementate de mult în Vest, unde au devenit normă obligatorie, singurele țări tradiționaliste rămase pe baricade fiind cele intrate mai târziu în UE.

Iată de exemplu ce promovează în această perioadă o coaliție de zeci de companii globale care promovează politicile LGBT: că ”discriminarea” persoanelor LGBT afectează creșterea economică a Europei de Est.

Așadar, în plină pandemie, această coaliție, intitulată Open For Business (OFB), făcută din companii transnaționale de top, aruncă pe piață niște așa numite studii care pot fi găsite pe site-ul organizației, prin care să îi convingă pe cetățenii din Est că țările lor au probleme economice pentru că nu acceptă căsătoriile între homosexuali!

Enormitatea nu are limite: discriminarea persoanelor lesbiene, homosexuale, bisexuale și transsexuale ar implica unele costuri de aproape 2% din creșterea economică anuală pentru statele Europei de Est, afirmă coaliția acestor companii care valorează fiecare multe miliarde de dolari.

Dacă e să îi credem pe miliardarii lumii, Ungaria, Polonia și România pierd anual miliarde de dolari din cauza absenței drepturilor egale la locul de muncă pentru persoanele LGBT+ și din cauza unor costuri mai mari cu sănătatea legate de boli precum SIDA și depresia. Așadar, țările din Est nu sunt exploatate economic de Vest, ci sunt în urma Occidentului pentru că nu aplică politicile LGBT! Iar aceste lecții de economie sunt predate de o grupare din care fac parte, printre alte companii, Google și Microsoft, băncile Barclays și Deutsche Bank, firmele de contabilitate globale PWC, EY și KPMG, dar și gigantul media Thomson Reuters.

UE taie în carne vie și în banii celor care apără familia

Ca argument al sărăciei cauzate de respingerea LGBT, este oferit exemplul Poloniei, unde cele circa 100 de municipalități care s-au declarat libere de ideologia LGBT, au fost lăsate fără finanțare de către UE. Dar lovitura financiară nu a fost cauzată de respingerea LGBT, ci de dictatura europeană care a decis pedepsirea orașelor conservatoare prin tăierea fondurilor europene!

Imediat, și Asociația Mozaiq din România a prins curaj și a descoperit nu se știe pe ce bază că ”discriminarea” i-ar costa pe români circa 950 RON sau 230 USD de persoană, anual. Cât îi costă pe români însă studiile, agențiile, asociațiile și toată această politică anti-familie, susținut cu bani grei din UE și de către companiile globale, nu a calculat nimeni. Numai la Bruxelles există o întreagă structură de funcționari care se ocupă cu LGBT și care costă milioane și milioane de euro anual!

UE vrea neapărat căsătorii între homosexuali

Pe lângă companiile multinaționale, care au profitat din plin de criza sanitară și profită și de cea economică, dar care își găsesc timp și bani să acuze țările exploatate de Vest că sunt mai sărace pentru că nu respectă LGBT, și UE desfșoară o campanie susținută de impunere a legalizării căsătoriilor între homosexuali în țările care au refuzat acest lucru până acum.

Iată de exemplu că în luna aprilie, Bulgaria a fost ”sfătuită” să emită acte de identitate pentru un copil cu două mame care sunt căsătorite între ele, aceasta fiind opinia avocatului general al Curţii de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE), deşi blocul comunitar nu poate forţa această ţară să recunoască legal căsătoria între două ”mame” sau drepturile lor parentale. Dar, CJUE va forța prin decizia sa ca Bulgaria să accepte astfel pe ușa din dos căsătoria lesbienelor și dreptul lor asupra copilului, în ciuda legislației sale naționale.

Potrivit CJUE, Bulgaria ar fi violat dreptul la liberă circulație al cetățenilor UE când a refuzat să emită certificat de naștere bebelușului unui cuplu internațional de același sex.

CJUE a procedat similar și cu România prin „cazul Coman”, unde CJUE a decis că România trebuie să dea drept de ședere unui american ”căsătorit” cu un român, încălcând astfel legea din România.

Citește mai mult pe site-ul Sputnik.md.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top