Pentagonul nu scoate o vorbă despre creșterea alarmantă cu 998% a bolilor asociate cu vaccinurile anticovid în rândul militarilor

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Explicația Pentagonului pentru datele Departamentului Apărării care arată o creștere alarmantă a diagnosticelor de posibile boli și vătămări asociate cu vaccinurile în rândul personalului militar în 2021, nu face decât să ridice și mai multe întrebări și îngrijorări, relatează WND Press.

Aceasta este concluzia reporterului de investigație Daniel Horowitz, care a urmărit dezvăluirea șocantă de către un informator care arată o creștere masivă a problemelor de sănătate neurologice, cardiovasculare, oncologice și reproductive anul trecut, când au fost introduse vaccinurile, în comparație cu cei cinci ani anteriori.

Datele au arătat o creștere de 988% a bolilor și leziunilor raportate, de la 1,98 milioane în 2020, la 21,5 milioane în 2021.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top