Pentru a ascunde efectele secundare ale vaccinurilor Covid-19, companiile Pharma au început să afirme că poți face atac de cord de la orice

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Priviți aceste titluri de articole care au apărut în ultima perioadă în mass-media internațională. Noul narativ care se pregătește este că, mai nou, orice îți poate cauza un atac de cord, cu excepția vaccinurilor experimentale Covid-19. De la curățatul zăpezii, la paracetamol, la a nu lua micul dejun, la a sufla în fluier, la a folosi jucării sexuale, și până la a respira prea mult.
De ce este nevoie de acest nou narativ acum? Pentru că decesele survenite în urma atacurilor de cord în rândul celor vaccinați au explodat și urmează să se dea publicității cifrele mortalități pe anul 2021 în toate țările vaccinate. Anul 2021 este anul în care s-a vaccinat masiv experimental sub pretextul prevenirii Covid-19.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top